Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.jedna.ja

bezduszne panie z dziekanatu

Polecane posty

Gość taka.jedna.ja

a tak na powaznie to do kiedy mozna oddac indeks i karte ale tak w ostatecznym terminie? u nas termin minal 20 wrzesnia jestem na 3 roku studiow, tak sie zlozylo ze moj indeks miala pod koniec drugiego roku kolezanka, miala zrobic mi wpis, mieszkamy od siebie 120 km , ona zaszla w ciaze, 2 zjazdy lezala w szpitalu jak przyjechala oddala mi indeks, ja na cale wakacje wyjechalam do pracy wrocilam dopiero niedawno dostalam pismo z dziekanatu ze zostane skreslona jak nie oddam indeksu pojechalam chcialam prosic o przedluzenie , odmowily, nie mam ok 5 wpisow powiedzialy ze zostane skreslona i wtedy moge sie odwolac jestem zalamana dodam ze jestem dobra studentka, mam srednia powyzej 4, juz mam zaplacony w calosci kolejny /5ty semestr studiow dzis udalo mi sie zrobic jeden wpis, ale reszty wykladowcow nie bedzie na tym weekendowym zjezdzie i co teraz? czy naprawde moga mnie skreslic? :-(

no to niech cie skresla, ty zdobywaj wpisy, w ciagu 2 tyg odwolujesz sie juz z wpisami, masz indeks, zdajesz i juz

Gość fgfdgfgdf
mnie kiedyś panny z dziekanatu same latały i wpisy robiły he he he

a co sie tyczy tych pan - to one tylko wypelniaja swoje obowizaki i dzialaja wedlug regulaminu

Gość zmartwionamonika
TAK I STUDIA PRZEPADŁY, PEWNIE JUZ CIE SKRESLILI, MASZ ZA SWOJE GLUPIA ZDZIRO

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb22222222222222
zanim cie skresla powinnas dostac listem poleconym pismo o skresleniu i masz 2 tygodnie na odwolanie sie tego, czyli jak do 2 tyg oddasz indeks to bedzie ok. jak sie nie wyrobisz i cie skresla to bedziesz musiala zaplacic za reaktywacje (zapytaj w dziekanacie ile) i oddasz indeks ze wszystkimi wpisami i bedzie ok

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb22222222222222
jak ci 2 tyg nie stracza to mozesz odberac dopiero jak przyjdzie ci drugie awizo i bedziesz miala 2 tyg wiecej ;) ale nie wiem jak jest u ciebie na uczleni wiec to ryzykowne. ale powinno sie liczyc od daty odebrania do ciebie listu

Gość taka.jedna.ja
dziekuje kochani! podniesliscie mnie na duchu mam nadzieje ze mi sie uda :)

Gość 678987678909876
u nas 200zł iw racasz:D

Ale to na zaocznych tak tylko pilnuja tego?? Bo u mnie na studiach zdarzały sie takie gagatki, którzy oddawali indeks dopiero przed egzaminem dyplomowym, a przez te kilka semestrów nawet dziekanatu nie odwiedzali...

Gość h678u
mnie też skreślili ale zebrałam wszystko, napisałam pismo i mnie wpisali i tyle