Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopsiupzmianaDU!!!

Pomocy !!! Pytanie do obytych !

Polecane posty

Gość hopsiupzmianaDU!!!

Ile zapłace za SMSa na włoski numer , ile za minute połączenia oraz czy jesli ktos z Włoszech z włoskiego numeru do mnie zadzwoni , to czy pobierze mi kase z konta?1 z góry dziękuję

Gość zmartwionamonika
3ZŁ

Gość zmartwionamonika
A ZA ROZMOWĘ 4,20 ZA MINUTE JAK Z WŁOSKIEGO KTOŚ ZADZWONI DO CIEBIE TO CI POTRĄCAJĄ ZA KAŻDĄ MINUTĘ 2,10

Gość hopsiupzmianaDU!!!
ale co 3 zł?! za smsa?! połaczenie wychodzące za minute czy przychodzące?!

Gość hopsiupzmianaDU!!!
ło matko....:O jakieś żarty? Kochanieńka napisz mi jeszcze ile za smsa, 3 zł?! czy jaja sobie robisz?

Gość zmartwionamonika
PRZECIEŻ CI JUŻ NAPISAŁAM WSZYSTKO WYCHODZĄCE OD CIEBIE 4.20 PRZYCHODZĄCE DO CIEBIE 2,10 SMS 3 ZETA

Gość gadałam z facetem z tego sklep
jeśli do ciebie ktoś zadzwoni, to ty odbierając NIC nie płacisz jeśli jesteś w Polsce i masz polski numer

Gość do mnie dzwoni
kolezanka z Wloch i mi nic nie potraca operator sieci komorkowej

brednie ci pisze. za smsa wyslanego w zaleznosci od taryfy, musisz sobie w cenniku sprawdzic, ale wiecej niz jakies 60 gr czy 70 nie powinno ci liczyc, za minute wychodzaca okolo 1,85 zazwyczaj jest do Wloch, a za odebranie nic nie placisz

Gość hopsiupzmianaDU!!!
haha , jakieś jaja chyba:D kurwa tosz to człowiek by nie wyrobił , naprawdę aż tak duże stawki?! za smsa do angli płace coś kole 60 gr...więc skąd takie różnice?!wszak to Europa jeszcze:O

Gość zmartwionamonika
JAK TO NIE PŁACISZ CO PIERDOLISZ WŁAŚNIE ŻE SIE PŁACI 2.10 ZA KAŻDĄ ROZPOCZĘTĄ MINUTĘ NIE SŁUCHAJ W CHCUJA PIĘKNIE WALĄ , JEST TAK JAK NAPISAŁAM

jakieś głupoty ci piszą, sms w roamingu 51 gr, a jeśli masz polski telefon i jesteś w Polsce a nie za granicą, to odbierając telefon NIE PŁACISZ NIC!!!

Gość rerrg
wiem, ale nie powiem :classic_cool: zadaj sobie trochę trudu i poszukaj w google :classic_cool:

Gość hopsiupzmianaDU!!!
tak też myslałam , ze mnie w konia robi babeczka niedobra:P uf... słuchajcie pytam bo ma kupmel zadzwonić dziś wieczorem , więc nie wiem czy odbierać:D no ale skoro nic mi nie zje...dla jasności ja mam polski numer , jestem obecnie w Pl , on włoch wiec ma słoski numer:D

Gość zmartwionamonika
JEBANY PEDALE PEDAŁY PŁACĄ PODWÓJNIE POCZEKAJ AZ CI RACHUNEK PRZYJDZIE

jeszcze raz - odbierając telefon nie płacisz nic. Chyba, że jesteś za granicą i masz odebrać rozmowę w roamingu, to wtedy płacisz pół stawki. A tak w ogóle wejdź na stronę operatora i wszystko masz tam wyjaśnione :) Trzymaj się i spokojnie rozmawiaj dziś ze znajomym. To on płaci a nie ty

Gość hopsiupzmianaDU!!!
a jak mi zabierze z konta to tu wróce i klapa każdemu dam na tyłek ! :D ;) śliczne dzięki za informacje , kochani jesteście. PS. babeczko która wprowadziła mnie w błąd: PO JAKI UJ TO ROBISZ ?!NIE LEPIEJ OD RAZU NAPISAĆ PRAWDĘ?!ŻAŁOSNE. Jeszcze raz Wam dziękuję.Całuski

Gość hopsiupzmianaDU!!!
gadałam z facetem z tego sklepu Kochana niech Cię Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi :D ;) śliczne dzięki.

Gość Sieg Heil!!! Sieg Heil!!!
zmartwionamonika - idz wez lekarstwa i to podwojna dawke, bo bredzisz az milo