Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapki na oczach7890

zielonooki potwor- ZAZDROSC

Polecane posty

Jestem w szczesliwym 5letnim zwiazku z wspanialym mezczyzna ( bardzo przystojnym) mamy 2 synow 2.5 roku i 2miesiecznym. Zawsze bylo tak, ze to maz o mnie zabiegal bo zawsze bylam pewna siebie i czulam sie atrakcyjna. Ale teraz po urodzeniu drugiego syna moje cialo zmienilo sie diametralnie :( przytylam w ciazy tylko 6kg ale nie moge tego zrzucic ( zaznaczam, ze wczesniej nie bylam chudzinka ale tez nie jakims grubasem - podobalam sie mezowi) karmie piersia syna wiec nie moge sie odchudzac bo jak nie jem to nei mam pokarmu i dziecko mi placze, nie mam czasu zadbac o siebie itd No i chyba przez to wszytsko stalam se bardzo zazdrosna o meza. Przegladam mu komorke jak jest w lazience, czasami szperam mu po aucie, po kieszeniach. NIgdy niczego nie znalazlam na szczescie Jest to dla mnie niezrozumiale bo nigdy taka nie bylam nawet smialam sie z takich kobiet. Nie wiem co robic :( Tlumaczenie "samej sobie " nie pmaga.

nikt nic nier napisze ? :(

Gość mamamamammamamma
dokładnie, jakby mąż miał coś do ukrycia zabierałby tel i opróżniał skrzętnie kieszenie...nie masz się co martwić...nie wszyscy są takimi dupkami, którzy zdradzają swoje żony, bo trochę przytyły lub znudziły im się po 2ciążach...ja mam takiego męża, że dam sobie za niego rękę uciąć...jestem z nim 8lat, a znam z 12 i wiem, że jest bardzo dobrym człowiekiem i nie jest psem na baby - też jest przystojny, ale ma też ładną żonę, która urodziła mu śliczne i zdrowe dzieci, więc nie interesują go skoki w bok - u Ciebie też tak pewnie jest! pozdrawiam!

Gość kajalllllllllllllllll
porozmawiaj z mężem o tej zazdrości o ty jak się czujesz niech zajmie się dziećmi i zadbaj o siebie ja jestem aktualnie w ciąży i też nie czuje się atrakcyjna bo ciało się zmienia i nie do końca to akceptuje

Gość klapki na ocxzach 7990
rozmawiam o tym z mezem ale on sie smieje i mowi ze jestem dla niego piekna, atrakcyjna itd trudno mi w to uwierzyc bo teraz jestem "przy kosci" :( wiec jak moge byc atrakcyjna? boje sie ze to ciagla naabywanie go sprawi ze on w koncu mnie zdradzi. ehhh zaczynam chyba swirowac

Gość hitsezonu
jak bym czytała siebie sprzed roku :D też byłam po ciąży, ale mi zostały 12 kg... byłam załamana, czułam się brzydka i gruba, i w ogóle do dupy... a mąż powtarzał że mnie kocha, że mu się podobam, itd itp. ale ja mu nie wierzyłam BO WIDZIAŁAM SIĘ W LUSTRZE... no i cóż, te nadprogramowe 12 kg "zniknęły" w 3 miesiące :D (karmiłam piersią) tak że nie martw się, niedługo schudniesz i poczujesz się atrakcyjna tak jak dawniej :) pomyśl jak by to faceci zachodzili w ciążę to przecież dalej by Ci się podobał nawet jak by mu zostało kilka kg (tym bardziej że to chwilowe), prawda?