Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezujezucozaswiat

Dowiedziałam się, że on ma żonę :|

Polecane posty

Gość jezujezucozaswiat

No i stalo sie.. Od pewnego czasu pisal do mnie facet. Przystojny, wygadany, dobrze nam sie ze soba rozmawialo, bo na kazdy temat ma cos do powiedzenia. Spotkalismy sie raz i drugi, niejednokrotnie zaproponowal podwiezienie mnie do pracy kilkadziesiat km od naszego miasta. Zaczelo robic sie coraz gorecej. Najpierw buziaki i przytulanie, pozniej jakos samo to wszystko polecialo.. I wiecie,co ten gnoj mi wczoraj napisal?! Ze ma zone :| Ale ze nie mam sie tym przejmowac,bo maja kryzys w zwiazku i beda sie rozwodzic. Ok, rozumiem,ze planuja sie rozwiezc, ale jeszcze ze soba sa.. A ja czuje sie teraz jak szmata, beda jego kochanka :/

Gość sralis margalis
Potwierdzam: jesteś kochanką żonatego faceta czyli szmatą :D Gdybyś była normalna zerwałabyś z nim natychmiast. Ale ty, jak pospolita szmata, nie bierzesz chyba tego pod uwagę... :(

Spokojnie - nie wiedziałaś - facet nie miał na czole wypisane "mam żonę" Nie powinnas miec poczucia winy Wazne co zrobisz teraz znając prawde Jesli mam byc szczera to Ci powiem ze niekochana żona, rychły rozwód to chyba najbardziej oklepany tekst zonatego faceta który chce mieć babe na boku Nie daj sie złapać na swiecie pełno fajnych gosci - wolnych w dodatku

Gość bscvnsmbv
Ale na skurwiela trafiłaś, Tobie mówi,że ma kryzys ,a puka Ciebie i żonę, faceci tacy są, kłamczuchy pieprzone.

Gość jezujezucozaswiat
Wiem, powiedzialam mu od razu,ze nie chce miec z nim kontaktu, bo przykro mi,ze zatail przede mna prawde (jakby nie bylo, nie oklamal mnie, bo nie pytalam przeciez,czy ma zone, do glowy by mi nie przyszlo, ze zonaty facet moze chciec sie ze mna umawiac, wyjezdzac gdzies, chodzic na imprezy itd, nawet jegi znajomych poznalam..) Ciezko mi, bo troche czasu razem spedzilismy, ale widze, ze nic z tego nie bedzie..

Gość bscvnsmbv
Daj sobie z spokój z tym pizdusiem, lepiej udawaj ,że wszytsko jest ok, jak będzie w kiblu albo gdzieś to weź z jego tel. nr telefonu żony, zrób pikantne zdjęcia z kochankiem, a potem albo go szantażuj na kase, albo zadzwoń do żony i daj jej w prezencie zdjęcia, żeby miała na sprawę rozwodową w sądzie, żeby go do zera oskubać potem. Takich piżdzieli jak ten koleś się niszczy!!!!!!

Na pewno nie bedzie On ma zone i ewidentnie szuka kochanki Nie bądz kolejna która dała się oszukac

Gość jezujezucozaswiat
Czemu nikt mialby w to nie uwierzyc? Ja tez myslalam z poczatku,ze on sobie zartuje, nie zauwazylam na jego palcu obraczki,nic. Rozmawialam z jednym z jego kolegow i potwierdzil,ze to wszystko jest prawda - zona, rozwod, itd.. Ale mimo to czuje sie oszukana, poznalam go krotko po tym jak rozpadl sie moj poprzedni zwiazek, strasznie toksyczny.. Pomogl mi sie pozbierac, naprawde sie cieszylam,ze go poznalam. A tu taki cios..

Gość jezujezucozaswiat
Szantaz nic nie da, ona podobno o wszystkim wie i ma to gdzies, bo, jak juz pisalam, i tak sie rozwodza.. Chodzi mi o to, jak ja mam sie czuc. Jak mam miec zaufanie do tego kolesia?

Gość bscvnsmbv
Mówię Ci porób zdjęcia, pozbieraj dowody,a potem sprzedaj to żonie, żeby na sprawie rozwodowej oskubała go!!!! A on zdradza żone, to Ciebie tez będzie zdradzał potem, nie bądź głupia, skorzystaj na tej sytuacji. przecież on nawet żonie nie powie,że ma kochankę, możesz go szntazować!!!1

Rozwodzą się - bo on i jego kumpel tak mówi - nie ufaj za bardzo Samce trzymają sztamę w takich sprawach:P

Gość Żrę banana
Przynajmniej się przydałaś. Jak widać, z powyższego przykładu, kobieca intuicja to pic na wodę. Tylko nie gadaj, że wszyscy faceci to świnie, bo prosiaka to właśnie sama sobie wybrałaś.

Gość bscvnsmbv
On Ci tak gada, a założę się o milion ,że żona nic nie wie, ani o kochance, ani o rozwodzie!!!! Albo żonie napierdala,że to już skończone , że kocha ją itd tego typu pierdoły. facet jest wygodny, chce mieć kurwe na mieście (na wyłączność) i żone w domu.

Gość jezujezucozaswiat
Ale skoro on sie ze mna 'oficjalnie' wszedzie pokazuje, poznalam nawet jego siostre na jednej imprezie.. Ktos by jej powiedzial,ze sie z jakas babka spotyka. A on kompletnie sie tym nie przejmuje.. Dzieki za wszystkie odp. Musze zakonczyc ta znajomosc, macie racje - w przyszlosci jeszcze nie raz moze mnie oszukac..

Gość sralis margalis
Zaufanie do kolesia chyba jednak masz nadal skoro planujesz zostać jego naczyniem na spermę :D

Gość jezujezucozaswiat
nie, nie planuje ;)

Gość Polki schodzą na chodnik
Do sralis margalis nadajemy na tych samych falach dzisiaj heh To, że ma dziewczynę jeszcze można przeżyć, ale żonę ? W lustro bym nie spojrzała fuj...

Gość jezujezucozaswiat
zawsze szczery, ja NIE KLAMIE!! czemu tutaj kazdy temat jest traktowany jak prowo ;/?

Gość bscvnsmbv
Tak, tak pakuj się dalej w to gówno. Nie lepiej sobie poszukać wolnego normalnego faceta, a nie w takie bagno się pakowac. ten koleś to kłamca i świnia. Najpierw powinien się rozwieść a dopiero potem kobiet szukać, chyba mu sie kolejnośc popierdoliłą!

Gość jezujezucozaswiat
przeciez napisalam, ze zrywam z nim kontakty ;/ czytanie ze zrozumieniem sie klania,heh..

No ok Zrobisz jak uwazasz Ale dla mnie facet który jeszcze nie zakonczyl poprzedniego zwiazku a juz pcha sie w kolejny jest spalony Nie ma nawet tyle szacunku do żony żeby poczekac aż się oficjalnie rozwiodą JEszcze w małżeństwie dorabia jej rogi I sory ale skoro już na samym początku Cię okłamał to co będzie potem?

Gość sralis margalis
Autorka pewnie jest tłustą, pryszczatą bezrobotną to weźmie i żonatego bo o innym może jedynie pomarzyć :D

Gość bscvnsmbv
No zrywasz kontakt to ok, naprawdę to jest dobra decyzja!!!!

Gość jezujezucozaswiat
nie sralis, mam 22 lata, studiuje i pracuje, z wygladu jestem ok, bo na powodzenie nie narzekam, tylko jakos w szczesciu milosci nie mam :/ Kazdy facet w ktorym sie zakocham to dupek