Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezujezucozaswiat

Dowiedziałam się, że on ma żonę :|

Polecane posty

Gość sralis margalis
Nie narzekasz na powodzenie, studiujesz i jesteś kochanką żonatego chłopa?????? Nijak to wszystko ma się do siebie :) Atrakcyjna studentka szuka sobie atrakcyjnego studenta, a nie gustuje w spadach po żonach. Której uczelni przynosisz wstyd? I co na to Twoi rodzice, pewnie zachwyceni przyszłym zięciem?

Gość jezujezucozaswiat
To,ze mam powodzenie nie znaczy, ze biore sie za kazdego,kto sie nawinie :/ Nie wiedzialam,ze ma zone gdy zaczynalismy sie spotykac. Kazdy by podejrzewal,ze 26letni koles z ktorym sie spotyka jest zonaty? Nie, polowa to single :/

Gość może to mój mąż?
scenariusz pasuje. Fakt rozwodzimy się, ale zbierałam dowody ponad rok,a ty byłabyś kolejną jego pindzią,która uwierzyła jaka to żone be. Dodam ,że ma jedną stałą kochanke( od 2 lat ) i co rusz nowe . Tej stałej to mi żal . Wierzy w każde jego słowo

Gość buahahha hah h
w dobie internetu laska nie potrafiła zlustrować faceta poznanego przez net. kpnia :D ale dupy się fajnie dawało sp. większość ludzi jest za głupia żeby się dobrze w necie ukryc i nie dać wyśledzić swoich prawdziwtych danych... przy takim randkowaniu

Gość jezujezucozaswiat
A jestes z Gdanska?

Gość jezujezucozaswiat
On mial tylko ksiwe na portalu. Zadnych fb i nk nie posiada

Gość jezujezucozaswiat
*ksywe