Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtnnjt

Jak byscie zareagowali na mloda dziewczyne jedzacą sama obiad w ikei ?

Polecane posty

Gość 2 facetow
Dobre lohoho nie jest zle! A dziewczyna i syta i zaspokojona. IKEA RULEZ!

Gość jtnnjt
Dałam im dupy za talerz zupy, zjadłam i nikt się już nie patrzył!

Gość jtnnjt
:D dokladnie, uwielbiam jesc w ikei, i lody i te hotdogi...mniam. jestm chuda...ale i tak lubie czasem dobrze zjesc....bo w domu...to nie zawsze :P haha ^^

Gość - JUST DO IT -
Nad czym się tu zastanawiasz? W najgorszym przypadku możnaby pomyśleć, że jesteś córką pracownika IKEA. Nie rozglądaj się nerwowo, nie zwracaj na siebie uwagi nerwowymi ruchami i nikt nawet na ciebie nie spojrzy. A jakby się przysiadał jakiś podejrzany typ to mów, że te miejsca są zajęte bo rodzice stoją w kolejce.

Gość - JUST DO IT -
Ja za to uwielbiam jeść w domu. Ostatnio usmażyłem 3kg ćwiartek z kurczaka w marynacie mlecznej własnej roboty. Zioła, czosnek, panierka i te sprawy... praca żadna, a jedzonka na ciepło i zimno na 3 dni.

Gość jtnnjt
ok, tylko najczesciej zapominam jezyka w gebie, ale mysle ze dam rade, jutro lub pojutrze ide do ikei na obiadokolacje.. :( trzymajcie kciuki.. :P

Gość jtnnjt
szczerze? chcialabym miec taka matke, ktora tak po prostu robi jakis ciekawy obiad...a ona nie dosc ze w ogole nie pracuje, to od 2 lat interesuje sie dzialka, idzie na nia i siedzi do wieczora, czasem jakas zupe zrobi i to wszystko :( wkurza mnie cos takiego, juz ja prosze, zeby zrobila golabki, bigos, salatke warzywna, zeby byla na kilka dni, to powiedziala 'zobaczymy' albo 'nie teraz, bo nie mam czasu' zawsze cos znajdzie :O