Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

diagnoza- co mi jest??jak to wyleczyc??

Polecane posty

Gość smutna104

kilka miesiecy temu rozstałbam sie z chlopakiem, bo mnie nie kochał teraz -mam bardzo przygnebiajace zachowanie, jak myslicie co mi jest: -nic mnie nie cieszy -czuje sie przygnebiona -nie umiem rozmawiac z innymi -czuje ze ludzie nei chca ze mna rozmawiac bo ich nudze -nie mam kolezanek ,jedynie moze ze 3, raczej inne stronia ode mnie, -czuje ze ludzie sie dziwne na mnie patrza -unikam rozmow z chlopakami -wole sie smiac niz cos mowic zeby nei wyjsc na glupia - nie umiem sie z niczego cieszyc, jestem sama i mnie to najbardziej dobija, jestem uwazana za niby ladna ale co z tego, nie umiem z nikim byc bo sie boje rozczrowan i teog ze nie bede umiala byc taka jak ktos by tegp oczekiwal:( prosze powiedzice mi co mam robic zeby to zmienic i cieszyc sie zyciem?? uwazacie ze to taki jesienny dolek i samo minie?? bardzo prosze o rady bo sobie nie radze sama:(

Gość smutna104
prosze pomozcie mi

ja mam to samo, mam depresję i ty prawdopodobnie też, ja proponuję ci się czymś zająć, bo jak będziesz myśleć w kółko to zwariujesz ... ja przez moje myślenie miałem już takie odpały, że jestem Antychrystem :classic_cool: więc nie myśl zbyt dużo, aha i wyjdź do ludzi, pogadaj z koleżanką RÓB COŚ bo zwariujesz

Gość trudno powiedzieć czy samo
minie. musisz sama się zmienić, a na pewno sama musisz chcieć się zmienić.

Gość moze ktos rzucił na ciebie
urok nie podpadłaś jakiejś kumpeli ? jesli nie jestes nieuleczalnie chora i nie masz poważnych problemów finansowych to dziwny ten twoj tak długo trwający depresyjny stan

Gość smutna104
urok?? chyba ze byly to zrobil, no ale dla niego i tka nic nei znaczyłam, wiec odpada... naprawde sama juz nie wiem co robic bo nikt mnie nie rozumie..zyje z dnia na dzien.. wole spac bo przynajmniej nie mysle o niczym;/ wyjde na impreze z kolezanka ale potme znou to samo jest;/ czuje sie taka pusta w srodku, brakuje mi drugiej osoby ze juz nie daje sobie rady z tym..tego ciepla..a jezeli juz sie kos pojawi kto chce byc ze mna to ja nei chce bo sie boje;/ macie moze jakies pomocne rady??

Gość smutna104
ale o to chodzi ze mi sie nic nei chce robic... studiuje dzinnie i ma zajecie ale nic totlanie nic mnei nie cieszy

a mnie cieszy coś? moje życie to jałowa wegetacja, ale co na to poradzę nie zmienię tego, czasem mój smutek musi odejść, czasem samo przechodzi i tyle

Gość kochani prosze o rade ..
smutna104 🌼 podejrzewam, że ta przypadłość nazywa sie 'zamkniety krąg' ciągle jest źle...musisz to przerwać jakoś ja przeżywałam i w ogole ale od tego tygodnia jest lepiej, już nie czekam aż jakaś koleżanka do mnie podejdzie, sama podchodze, gadam, byle co,byle gadać ;) jak sie troche posmieje to prawie zapominam o kłopotach, jakos to zlatuje :) patrze inaczej na ludzi, że oni są tacy jak ja, że też chcą pogadac ;)

Gość kochani prosze o rade ..
aha i jeszcze co do teho jestem sama - zaakceptuj ten stan rzeczy, nie wiem jak Ty ale ja większosc życia byłam sama i zwiazek chociaz wspaniała rzecz to jednak wielkie ograniczenie, ciesz sie wolnością ;)