Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot macie pl;atforma

Jasnowidz Jackowski: POLSKA UPADNIE w listopadzie tego roku!

Polecane posty

Gość ot macie pl;atforma

Krzysztof Jackowski (48 l.) miał straszną wizję. Zobaczył, jak nasz kraj pogrąża się w wielkiej biedzie i chaosie, a w końcu upada. Dodatkowo zimą pogoda oszaleje, a Europą wstrząśnie zamach terrorystyczny. Kraj sypie się w posadach Upadek gospodarczy naszego kraju odczujemy w bardzo niedalekiej przyszłości. - Czuję to... najgorszy czas nadejdzie w drugiej połowie października i w listopadzie - mówi Krzysztof Jackowski. - Na taki krach nie jesteśmy przygotowani. Uważam, że nie da się tego zatrzymać. Rząd tak naprawdę nie ma wpływu na sytuację gospodarczą kraju - dodaje. Głęboki kryzys najbardziej odczują szarzy, biedni ludzie i drobni przedsiębiorcy. Ceny wprost oszaleją jak jeszcze nigdy dotąd. - Jesteśmy u progu wielkiego kryzysu i to nie tylko w Polsce, ale w całej Europie. Uważam, że w jakiś czas po tym jesiennym kryzysie nasz kraj zbankrutuje tak jak Grecja. Nie stanie się to jutro ani pojutrze, ale czuję, że to nieuchronne - uszczegóławia swoją czarną wizję. Rozpad UE jest pewny

Gość ot macie pl;atforma
ale nie trzeba byc jasnowidzem "Zbliżają się czasy przewrotne. Ojczyzna wasza będzie wolna od ucisku wrogów zewnętrznych, ale ją opanują wrogowie wewnętrzni. Przede wszystkim starać się będą wziąć w swoje ręce młodzież szkolną. Dowodzić będą, że religia w szkołach niepotrzebna, że można zastąpić ją innymi naukami. Spowiedź i inne praktyki religijne, kontrola Kościoła nad szkołami zbyteczna, bo ścieśnia samodzielność myślenia ucznia. Krzyż i obrazy religijne z sal szkolnych będą chcieli usunąć, aby te wizerunki chrześcijańskie nie drażniły Żydów. Przez młodzież pozbawioną wiary zechcą w całym narodzie wprowadzić niedowiarstwo. Jeżeli naród uwierzy temu i pozbędzie się wiary, straci przywróconą Ojczyznę. Niechże ojcowie i matki zwracają uwagę na szkoły. Niech protestują przeciwko usuwaniu wizerunków religijnych ze szkół i przeciwko nauczycielom dążącym do zaprowadzenia szkoły bezwyznaniowej. Nauka bez wiary nie zrobi Świętych ani bohaterów narodowych. Zrodzi szkodników. Módl się o dobrą chrześcijańską szkołę". Słowa Pana Jezusa do Wandy Malczewskiej, Żytno, 1874r.

Gość ot macie pl;atforma
"Mów, komu tylko możesz, że odrodzenie waszej Ojczyzny, jej rozkwit i utrzymanie w niezależności zależy od zjednoczenia się ze Mną przez życie eucharystyczne. Ach! jak mi żal tego narodu. Pocieszam się tym, że w ostatnich czasach zaczęły się tworzyć wśród was stowarzyszenia eucharystyczne mające na celu adoracje i częste Komunie święte, lecz niestety należą do tego prawie same niewiasty. A gdzież młodzież, gdzie mężczyźni, gdzie inteligencja?". Słowa Pana Jezusa do Wandy Malczewskiej, Parzno, Boże Ciało 1895r. Rozebrali was na kawałki, ale Pan Bóg na moją prośbę (Matki Boskiej) tego rozbioru nie zatwierdził. Zbliża się czas, że sprawiedliwość Boska upokorzy chciwość zaborców waszych, tępicieli wiary katolickiej i nabożeństwa do Serca mojego Syna. Oni upadną, a Polska na moją prośbę będzie wskrzeszoną i wszystkie jej części będą złączone. Ale... niech strzeże wiary i nie dopuszcza niedowiarstwa... zdrady... niezgody i lenistwa, bo te wady mogą ją na powrót zgubić i to... na zawsze! Pragnę widzieć Polskę szczęśliwą, ale niech też Polacy do tego rękę przykładają... Modlę się za Polskę, za jej nabożeństwo do mnie. Modlę się za wszystkie stany... aby miłość, zalecona przez mojego Syna, zakwitła wśród was... Módlcie się wszyscy - i postępujcie drogą wskazaną wam przez mojego Syna."

Gość ot macie pl;atforma
Rozpad UE jest pewny - Jestem przekonany, że UE się rozpadnie i mam przeczucie, że rozpad ten będzie nagły - wieszczy Jackowski. - Przywódcy bogatszych państw Unii poczynili już potajemne ustalenia. Chcą wycofać się z wielu spraw, wykolegować biedniejsze kraje, w tym Polskę, i przestać je wspierać - podaje szczegóły. Pogoda zacznie wariować Dziwny, niosący niepokój czas szykuje się także w pogodzie. - Podczas tej zimy będzie miała miejsce anomalia, o której będzie się głośno mówiło - mówi jasnowidz. - Zima nadejdzie bardzo szybko, będzie śnieżna, długa i mroźna, a zapowiadaną przeze mnie anomalią jest tajemniczy okres trwający od jednego do dwóch tygodni, kiedy nadejdzie nienaturalne na tę porę roku ciepło - dodaje. Terroryści zaatakują Europę Gdy pytamy Krzysztofa Jackowskiego, czy widzi wielkie wypadki, katastrofy, nagle krzyczy: "Tego się boję!", a gdy kontynuuje wizję, nie ukrywa, że chodzi o terrorystów. - To będzie w Europie. Wieżowiec, jacyś ludzie w nim uwięzieni. Zdarzenie związane z terroryzmem, o którym będzie bardzo głośno - ostrzega. Czy jest jeszcze dla nas jakaś nadzieja na ocalenie? Możemy ją mieć, ale przecież tyle razy mogliśmy przekonać się, że słowa Krzysztofa Jackowskiego potrafią sprawdzać się z zadziwiającą dokładnością.

Gość żeby tak jego i twoje
słowa w gówno się obróciło po stokroć............ amen

Gość kdcu
prezes przejdzie na emeryturę? :classic_cool:

Gość lepiej zrobić
przede wszystkim jackowski przewdzial ze wybory wygra pis cos mu chyba nie idzie hahahaha

Gość 67ujtgrfr
ja pamietam jak jackowski przwidzial wynik meczu 2:1 a bylo 0:0 :o

Gość a godzin napewno
węgiel podrożał prąd podrożeje podatek urbanistyczny dojdzie i katastralny

Gość kiack
czytajac te brednie przewiduje ze Polska i polacy beda paleni na stosie, wiec modlmy sie do ojca Rydzyka nie zapominajac o zrzutce na tacke:D

Gość brawooooooooo
europa sie pograza, grecja, niedlugo wlochy i irlandia potem przyjdzie czas na polske

Gość buaahahahaha
No i co z tym jasnowidzeniem ? Nadal ni hu hu się nie sprawdza. :D:D:D

Gość dwa lata temu
tez bredził o listopadzie. Pamietam bo przepowiednię schowaam żeby weryfikować. coś mi się widzi, ze on przepowiada wg szablonu :D

Gość jackowski o 2011 roku
Znany polski jasnowidz Krzysztof Jackowski miał straszną wizję. Zobaczył, jak nasz kraj pogrąża się w wielkiej biedzie i chaosie - pisze "Super Express". Jackowski przewiduje, że Polska upadnie już listopadzie. Zdaniem jasnowidza, upadek gospodarczy kraju odczujemy w niedalekiej przyszłości. - Czuję to...najgorszy czas nadejdzie w drugiej połowie października i w listopadzie - precyzuje. - Na taki krach nie jesteśmy przygotowani. Uważam, że nie da się tego zatrzymać. Rząd tak naprawdę nie ma wpływu na sytuację gospodarczą w naszym kraju - dodaje. REKLAMA Według Jackowskiego, ceny oszaleją jak nigdy dotąd, a głęboki kryzys odczują najbardziej ludzie biedni i drobni przedsiębiorcy. Jasnowidz przekonuje również, że Unia Europejska się rozpadnie. Jego wizja zawiera również niepokojące wieście na temat pogody. - Podczas tej zimy będzie miała miejsce anomalia, o której będzie się głośno mówiło - mówi tajemniczo i zaraz dodaje, że chodzi o "okres trwający od jednego do dwóch tygodni, kiedy nadejdzie nienaturalne na tę porę roku ciepło". Więcej w "Super Expressie". http://wiadomosci.onet.pl/kraj/znany-jasnowidz-polska-upadnie-w-listopadzie,1,4852773,wiadomosc.html

Gość pewnie chce cie otruc
jego przepowiednie to jakies dyrdymały połaczone z kreowaną na siłe otoczką niesamowitości w/w jasnowidza taki z niego jasnowidz, jak z koziej dupy trabka i tyle 🖐️

Gość 1969
Jest zle w całej Europie, i będzie jeszcze gorzej, Polskę też czeka ogromny krach gospodarczy- podwyżki jakich dawno nie było średnio o 3/4 , bezrobocie sięgające 45% jak nie więcej - chleb będzie na wagę złota!!!!! bieda choroby jednym słowem tragedia......ludzie sobie nawet nie zdają sprawy co nas czeka od połowy roku..........