Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaao

Ilu z Was jest dręczonych przez szefa, mobbingowanych w pracy?

Polecane posty

przez szefa nie bylem, ale towarzystwo w pracy stosowalo szykany, tylko ze ja jestem w anglii, nazywa sie to bulling mobbing posiada wiele form, jak chcesz z tym skonczyc to udokumentuj sobie dokladnie wszystko, zapisz daty, forme mobbingu, jak mozesz to udokumentuj twarde dowody, nadmien raz i drugi ze sie po prstu czujesz zle z tym czujesz i ze niechcialabys tak traktowana, nic wiecej, potem ponow prosbe o moze bardziej stanowczo, trzeci raz na pismie, w anglii jest to prawnie scigane i niewolno tego robic, nie ma sie czego bac, mysle ze w polsce tez sa przepisy zabraniajace tego, nikt nie ma prawa tego robic i jesli jest to juz nie do zniesienia wiec zacznij dzialac pamietaj o dowodach, poszukaj pomocy pawnej wszystko zalezy od ciebie, czy jest to ciezki przypadek? mysle ze moglabys wywalczyc odszkodowanie w moim wypadku koledzy nie dreczyli, spisalem przyklady, poszlem do szefostwa, nie rozmawialem od razu ze sprawcami bo nie musze, nie czulem sie na silach, poskutkowalo, odwalili sie, a ja poczulem sie lepiej i przestalem sobie wiecej zawracac glowe, skupiam sie na pracy, po to sie tam przeciez chodzi