Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita30

Pytanie tylko do Panów !!! :) Zapraszam

Polecane posty

Gość julita30

Panowie, powiedzcie szczerze: 1. na co zwracacie największą uwagę u kobiet 2. co Was w kobietach najbardziej kręci 3. jak na codzień powinna być ubrana kobieta, aby przyciągnąć Wazą uwage 4. Co Was zniechęca (cechy charakteru, wygląd, zachowanie) 5. Co powinna zrobić kobieta, aby dać Wam do zrozumienia, że jest zainteresowana Ciekawe, co siedzi w Waszych głowach :)

Gość lopae
1. c i p a 2. c i p a 3. w gacie po tacie 4. śmierdząca c i p a 5. d u p y

Gość krups
figura, nogi dlugie do samej ziemi w sukience lub spódnicy, dlugie wlosy nie koniecznie proste, zadbane dłonie a tak naprawdę to facet obserwuje kobietę od stóp, czyli buty są oglądane, potem łydki, kolana i wyżej jak kręci kuperkiem , potem podziwianie tzytzków i dekold aż do twarzy i gdy kobieta ma piękny uśmiech to już faceta rozbraja a najpiękniej kobieta wygląda z dlugimi włosami na białej poduszce :)

Gość Gość123456
1. W pierwszej kolejności na to czy jest proporcjonalnie zbudowana. Mniej istotne jest czy kobieta jest szczupła czy lekko "przy kości". Ważne żeby... hmm... wszystko było na odpowiednim miejscu. ;) 2. Sposób w jaki odgarniają włosy. To jak się poruszają idąc ulicą czy tańcząc gdzieś na imprezie. Długie ciemne włosy. :D 3. Dobrze ubrana kobieta to moim zdaniem taka która wszystko ma idealnie do siebie dobrane. Nie musi wcale nosić na sobie kilku tys. złotych. Dobrze ubrana kobieta to taka na którą nie zwraca się w pierwszej chwili specjalnej uwagi ale kiedy się ją już zauważy to człowiek nie może się powstrzymać żeby się za nią nie obejrzeć. 4. Ciągłe narzekanie i lenistwo (chociaż to można przypisać nie tylko do kobiet) Nie lubię kobiet które się garbią i takich które za wszelką cenę starają się zwrócić na siebie uwagę. Dziewczyn które są... no... głupie zwyczajnie. Nie cierpię oschłych i zimnych kobiet. 5. Może to mało subtelne ale... żyjemy w czasach w których kobieta może podejść do faceta i zwyczajnie zapytać - "Masz ochotę wyskoczyć na kawę?"

Gość julita30
dziękuje, wreszcie jakaś odpowiedz na poziomie :)

Gość waszka men26
1. Ładna figura, nie za wysoka ( 160-165cm), blondyneczka o slodkiej niewinnej urodzie. 2. Jasne włosy i wygląd anioła 3. Zwykle spodnie, kozaki na obcasie, fajny swetej, bluzka... 4.zniechęna mnie gdy dziewczyna klnie lub za duzo papla, z wyglądu nie lubie tipsow i solary 5.Powinna sie usmiechnac zachęcajaca

Gość Gość123456
A proszę bardzo. :) Jeszcze jakieś pytania?

Gość julita30
właśnie pracuje nad takim jednym panem i nie potrafie go rozgrysc :) wiem, że jestem w jego typie i mu sie podobam. problem w tym ze on jest cholernie niesmialy i skryty w sobie

Gość Bank Spermy
Na co zwracam uwagę? Czy jest szczera. Jak dotąd nie spotkałem takiej.

Gość roman_rencista
1 cyce 2cyce 3cyce 4 cyce 5 cyce

Gość Gość123456
Obawiam się, że będziesz musiała wziąć sprawy w swoje ręce. Skoro on jest bardzo nieśmiały to co Ci pozostało? Myślę, że albo zrobisz pierwszy krok i pozwolisz żeby się przed Tobą otworzył i przeją inicjatywę albo... zacznij się rozglądać za innym facetem. ;)

Gość julita30
wziąść w sprawy w swoje rece ... no właśnie tutaj jest problem. Gdybym miała 100% pewnosci ze jest mną zainteresowany to już dawno bym to zrobiła :) Tylko jak zdobyć tą pewność ... ? Czym facet może zdradzić się przed kobieta ze mu sie podoba ?

Gość Gość123456
Hmm... a może alkohol? Mówię poważnie! Sposób stary jak świat! Masz możliwość spotkania się z nim w większym gronie? Wypije kilka piwek i sama zobaczysz. Ludziom wtedy puszczają hamulce. Zachowują się bardziej swobodnie i naturalnie.

Gość julita30
alkohol odpada ... niewiele pije, a jak już to cały czas reka na pulsie, żeby nie przesadzić. Sprawdziłam jakies 2 tyg. temu, niestety nie dał się upić :P

Gość Gość123456
xD Kobiety... przyznam, że sam jestem facetem więc takie techniki są mi raczej obce. ;) O to powinnaś chyba zapytać inne panie. ;) Nie mówię oczywiście żeby walić maczugą przez głowę i do jaskini! Cenimy sobie subtelne kobiety. ;) Mnie jednak bardziej wyrafinowane metody umykają. W związku z tym poradzę tak jak potrafię najlepiej. Zaprosić na kawę i obserwować. Jesteś kobietą więc pewien jestem, że masz swoje sposoby żeby w bardzo delikatny sposób pokazać, że jesteś zainteresowana. Jeżeli załapie to będzie miał dwa wyjścia. Zrobi z tym coś lub nie. W ten sposób Ty będziesz przynajmniej wiedziała na czym stoisz. :)

Gość pan przegląda maila
1. ciało, twarz, zachowanie 2. ciało twarz, zachowanie 3. tak żeby pokazywać ciało, twarz 4. ciało, twarz, zachowanie 5. ciało, twarz, zachowanie