Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjhvrfeghjjhegr

ankieta dla babek

Polecane posty

Gość mjhvrfeghjjhegr

ile masz lat?? wyglad?? ile mialas partnerow seksualnych? kiedy stracilas cnote?? uprawialas sexoralny? uprawialas seks analny?? twoj najdluzszy zwiazek?? zdradzilas?? bylas zdradzona?? czy czujesz sie spelniona?? twoja fantazja erotyczna?? co sie w tobie zmienilo bedac w zwiazku??

Gość mjhgufgyfhhkljokjiuygytdr5dert
ile masz lat??18 wyglad??blondynka, braz oczy 45 kg 15 duzy biust braz oczy wlosy lekko za ramiona ile mialas partnerow seksualnych?7 kiedy stracilas cnote??15 uprawialas sexoralny?tak uprawialas seks analny??tak twoj najdluzszy zwiazek??obecny zdradzilas??nie bylas zdradzona??tak czy czujesz sie spelniona??w miare twoja fantazja erotyczna??trojkat albo i wiecej co sie w tobie zmienilo bedac w zwiazku??dojrzalam

26lat 175cm, 54kg, blondynka, oczy niebieskie:) 2 partnerów 18 lat mając tak tak mój najdłuższy związek trwał 7lat nie zostałam nigdy zdradzona na spełnienie się mam jeszcze czas:) fantazje erotyczne spełniam regularnie, w chwili obecnej takowej nie mam stwierdziłam że wszyscy faceci są tacy sami... nudni...