Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uwierzycie co odkrylam

Podrywal mnie, nie uwierzycie kim jest !

Polecane posty

Mieszkam w znanej turystycznej miejscowosci na dole Polski. Pod koniec sierpnia bylam z kolezankami w knajpce, w koncu dosiadl sie do nas przystojny facet w srednim wieku. Kluturalny, stawial nam drinki,opowiadal ciekawe historie i mial fajne poczucie humoru. Wymienilam z nim numery telefonu bo wspomnial ze jest tu tylko na tydzien na urlopie. Spotkalismy sie kilka razy, imponowal mi bo przystojny,inteligentny i no kasy mu nie brakowalo. Do jego wyjazdu bylo kilka dni wiec po pracy spedzalam z nim wieczory,pokazywalam maisto. Pilismy, kilka razy uprawialismy seks, gotowalismy razem (bo okazalo sie ze dobrze gotuje wloskie zarcie). No i potem wyjechal, nie dal mi swojego adresu, przestal odpisywac, mial mnie zaprosic na fb do znajomych ale tego nie zrobil. Zapomnialam o nim,no bo czego tu wymagac od kilkudniowej przygody. No w piatek sie dowiedzialam ze mam szkolenie w warszawie a on mowil ze mieszka w malym miescie pod warszawa. Liczylam ze mnie przez te kilka dni ugości jak ja jego. Nie odbieral i nie odpisywac, nie znalam jego nazwiska ale szukałam w necie po portalach spolecznosciowych, wpisywalam imie, nr telefonu, wojewodztwo i sport jaki uprawia bo tylko tyle o nim wiedzialam. No i znalazlam w googlach zdjecie z jakies lokalnej gazety a tam bylo : mecz charytatywny :ksieza - policjanci i zdjecie zespolów oby pilkarskich a ten facet byl w koloratce wsrod ksiezy ! ale historia...nie wiem czy sie smiac czy zabawic sie jego kosztem i postraszyc troche ze sie wyda ;p

Gość francesska2
może mały szantaż?

Gość nie da sie rozwiazac
e prowo...

Gość akurat go nie wystraszysz
Nawet gdyby Cię zerżnął analnie na środku ołtarza w Licheniu, a ty miałabyś na to niezbite dowody i stu świadków. Ma to w dupie, bo wolno mu więcej a nie mniej niż innym obywatelom.

Gość Kikson:-)
No to jesteś ..... świętojebliwa :D

Wadowice

Gość fasdddddddddddd
Ty się nie zastanawiaj tylko go wydaj!! Jak nie miał jaj żeby się przyznać to teraz pokaż mu jak to trzeba robić ;) Może zboczeniec dzieci też obmacuje.

Gość kacyk
szukałam w necie po portalach spolecznosciowych, wpisywalam imie, nr telefonu, wojewodztwo i sport jaki uprawia bo tylko tyle o nim wiedzialam. No i znalazlam w googlach zdjecie z jakies lokalnej gazety a tam bylo : mecz charytatywny :ksieza - policjanci i zdjecie zespolów oby pilkarskich a ten facet byl w koloratce wsrod ksiezy ! przecież to sie kupy nie trzyma;)

Gość g7it8t8t87t8t8t8t8t8t
Krzyżackiego?

Gość httrrddvnm,
przeciez wadowice nie sa pod warszawa :o sciemniasz cos

Gość mister mixster
nawet idiota by się kapnął ,ze to sciema :-D

Gość Bank Spermy
Numer telefonu publicznie podał. Jasne. Prymitywna ściema.

jakie wadowice? on jest z miasta pod warszawą na P a numer podał mi, wpisywalam w google wszystkie informacje jakie o nim mialam zreszta moge wam podac nazwe miasta

Gość mister mixster
podaj wszystkie dane jakie masz i sprawdzimy twoja wiarygodność tłumoku :-D

Gość prowo prowo prowo
ha ha ha

nie chcecie nie wierzcie. Koles to Jarek z Płońska, teraz wiem ze w harcerstwie dziala.

Gość mister mixster
chyba za duzo dajesz dupy duchownym bo ci sie we łbie poprzestawiało :-D

Gość zakochalas sie
w nim