Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aoaoaoao

tabletki anty problem !

Polecane posty

Gość aoaoaoao

witam, od razu pisze ze nie musicie mi mowic jaka to jestem glupia otoz jestem osoba bardzo zapominalska i niezorganizowana zdarza mi sie bardzo czesto zapominac tabletek ... paru w opakowaniu nawet teraz zapomnialam tabletki z 3 tygodnia.. 9.10 i nie zrobilam tak jak jest to napisane w ulotce.. to znaczy wzielam tak jak gdyby nic sie nei stalo.. nei wspolzyje z moim mezczyzna czesto poniewaz mieszkamy daleko od siebie.. poprzedni stosunek byl tydzien przed tym w poniedzialek 3.10 a nastepny bedzie w piatek 14.10 .. czy jest duze ryzyko ciazy? dodam ze przed moim braniem tabletek anty uprawialismy sex bez zabezpieczenia, on dochodzil we mnie i nic sie nie dzialo.. notorycznie zapominam tabletek i tez jest ok? myslicie ze mamy szczecie czy cos z nami nie tak? czy w tym wypadku jest duze ryzyko ciazy?

Gość nanananananananananna
no i zaciążyła, gratulejszyn:)

Gość jesteśw ciąży i pewnei
będą bliźniaki bo zaraz po skończeniu działania tabletek to zwykle wytwarza się więcej jajeczek 🖐️

Gość aoaoaoao
tak wiem ale tu troche inna sytuacja niz zwykle zapomnienie :D bo ja nie zrobilam zgodnie z ulotka

Gość aoaoaoao
miala tak ktoras?

Gość szafa szafaaaaa
Mi tez się czasem zdarzyło zapomnieć, co prawda zazwyczaj i tak stosujemy prezerwatywy, ale można uznać że za dwa razy uprawialiśmy seks ze zwiększonym ryzykiem :p W ciąży nie jestem. Ale jak Ty zapominasz notorycznie to radzę w ogóle zrezygnować bo albo zajdziesz w ciążę, albo rozwalisz sobie gospodarkę hormonalną. Bywa, że dziewczyny biorąc tabletki i antybiotyki zachodzą w ciąże, więc to też sprawa szczęścia.

Gość aoaoaoao
spac mi siechce.. to chyba ciaza

Gość aoaoaoao
to o spaniu to podszyw chociaz fakt chce mi sie... szafa - wiem tylko ze mi bardziej chodzi o ta sytuacje ze ja zapomnialam i nie postapilam tak jak w ulotce jest.. :/

Gość szafa szafaaaaa
No to ja Ci piszę- mozna uznać, że uprawialiście seks bez zabezpieczenia. Ale co to więcej pisać, są tacy, którzy bzykają się bez żadnego zabezpieczenia przez rok i nie zostają rodzicami, a sa i tacy którzy po jednym takim razie zaliczają wpadkę. Probuj dalej, może będzie się udawać ;)

Gość aoaoaoao
no wlasnie ja przed tym z pol roku bez zabezpieczenia uprawialam seks i bylo w porzadku :) ryzyko bylo wieksze wtedy czy teraz ... gdy zapomnialam tabletki?