Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajjjka

a ja znowu mam takie przypałki ze znajomymi

Polecane posty

Gość bajjjka

kolezanka z tematu obok ma przeginke z przyjaciółą a co powiecie o takich sytacjach przyjezdza w odwiedziny kolezanka z mężem sami mają też córkę o rok młodszą i teraz akcja jest taka ze ...zajmują się tylko swoim dzieckiem tzn nie zrozumnie mnie Zle :D ! ale nawet nie zapytają moją córeczke o jakąś głupote:jak w przedszkolu ,czy ale urosłaś itp tylko cały czas cmokają nad swoją --szczególnie ON kiedys była taka akcja - ta mała 7 msc moja 1,7 msc to on dosłownie non stop pochylony nad swoją i nawet głowy nie podniósł to po jaki huj przyjezdzają ? wiem wiem ze zaraz posypią się gromy :) (tych co nie potrafią czyt.ze zrozumieniam) ze ja chce by nad moją mlaskali TYLKO ja sobie nie wyobrazam ze przychodzę do kogoś w odwiedziny i nawet nie zapytam gospodarzy o i ch latorość tylko cały czas cmokam na swoją

Gość co wy z tym strofowaniem?
a ja sobie nie wyobrażam jak można rano nie wziąć prysznica. ludzie są różni i chyba pora to zaakceptować, ile Ty masz lat?

Gość co wy z tym strofowaniem?
no to nie wiesz jeszcze, że ludzie są różni? bo masz mentalność jak moja babcia - ma być tak jak ona myśli bo inaczej to już zuoo i fe ;)

Gość bajjjka
rózni znaczy niewychowani to tak jakby ktos przyszedł do czyjegos domu i cały czas gadał o swoim -jaki piekny i gustowny :D

Gość kfkkgg
moze twoje dziecko jest jakies nieladne z wygladu, albo zle wychowane??

Gość o żesz:O
jakies nieobyte chamy z tych twoich znajomych...

Gość bajjjka
akurat jest dokładnie odwrotnie oni wg mojego mają chyba kompleksy no trudno ja nic nie poradze :d