Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikuskaaaa

W piatek umowilam sie z facetem ale

Polecane posty

Gość dzikuskaaaa

jestem za dzika:O dawno z nikim sie nie spotykalam, zachodzil, zachodzil juz drugi dzien do mnie, bo pracujemy razem i sie spytal a ja glupia sie zgodzilam:O zapytal wczoraj czy dzis po pracy sie umowimy a ja powiedzialam ze dzis nie moge no to sie spytal i dzis😭 co mam zrobic? odwolac to jutro czy jak? jak mam sie zachowywac??? podszywy i glupie wypowiedzi wypierdalac🖐️

Gość fasdddddddddddd
Jak się umówiłaś to idź ;) A czemu nie chcesz iść??

Idź na luzie, napij się kawy i jakoś pójdzie. Nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie, to przecież zawsze jakieś doświadczenie.

Gość dzikuskaaaa
najbardziej boje sie iśc do restauracji bo nie bede umiała sie zachować kiedy przyjdzie do płącenia rachunku

Gość dzikuskaaaa
boje sie że bedzie mnie oceniał...

Gość no chyba żartujesz
a czego tu się bać? :D

dzikuskaaaa - czego masz się bać. Zapłać za siebie i po problemie. A oceniają Cię nawet ludzie na ulicy, więc nie stresuj się nadmiernie. Najwyżej mu się nie spodobasz i więcej się nie umówicie.

Gość traktuj to
jako doswiadczenie. im wecej takich luznych randek za Toba, tym mniejsze pozniej obawy, ze wlasnie beda Cie oceniac itp. ile masz lat?

Gość dzikuskaaaa
Boję sie ,ze mi załaduje na 1-szej randce -taka jstem napalona.

Gość no chyba żartujesz
może nie tyle zapłać, co zaproponuj, że zapłacisz za siebie. Żeby się nie okazało, że on będzie chciał zapłacić, a Ty się uprzesz ;)

Gość roman_rencista
najesz sie i napijesz za darmo - idz

Gość orzeszkur
niczego sobie nie odmawiaj na kolacji i zamawiaj zakąski i homary albo szczupaki w galarecie i pamiętaj, że pieczyste można jeść palcami a do pstrąga są potrzebne widelce dwa, pamiętaj, że widelce nie są jadalne i do ryby możesz zamówić białe wino

Gość Czyński
jak słyszę zachodził to pachnie wsią

Gość dzikuskaaaa
to jest moj 2 post, reszta to podszywy:O mam 24 lata i sie najzwyczajniej w swiecie wstydze:D zaplacic za siebie to jest oczywiste podszedl do mnie wczoraj i powiedzial ze jestem fajna i chce sie ze mna umowic a ja w smiech:D nie dlatego ze chcial sie umowic ale dlatego ze powiedzial ze jestem fajna mam niskie poczucie wlasnej wartosci, jestem cholernie niesmiala i jak sie denerwuje to pierdziele glupoty:D

Gość chcesz kompleksów sobie narobi
nie idz ja bym nie poszedł co on sobie pomyśli o tobie jak zobaczy że ty dzikuska:O