Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafa szafaaaaa

Prosze pomóżcie, problem z szafą!

Polecane posty

Gość szafa szafaaaaa

Hej, chodzi mi o szafę starego typu, teraz już się raczej takich nie produkuje- otóż w szafie jest taka jakby poprzeczna szyna, w której umieszczone są kółeczka, w których z kolei wiesza się wieszaki. Czy ktoś wie jak coś takiego się "fachowo" nazywa? Przydałoby się mi doprowadzić szafę do użyteczności, a brakuje mi tych kółeczek-uchwytów i nie wiem gdzie oraz pod jaką nazwą tego szukać :) Będę wdzięczna za pomoc

Gość szafa szafaaaaa
Proszę, może ktoś miał taką szafę, coś wie albo wymyśli :) Zazwyczaj radzę sobie wyszukując informacje sama, z google, ale tutaj bez rezultatów :(

hmm ikea,allegro,ebay a tak wogóle po co ci te kółka,miałam takie w szafie(własnie z ikei chyba) i się tego pozbyłam,to było strasznie frustrujące celowac w nie wieszakiem :o

Gość Bank Spermy
Nie lepiej wymontować tę listwę i dać do szafy tradycyjny drąg (drewniany lub metalowy) na którym powiesisz te wieszaki?

Gość szafa szafaaaaa
wytłumaczę jeszcze raz :) Mam taką starą szafę i chcę ją doprowadzić do użytku bo mi się przyda. Są w niej tylko półki i część na wieszaki właśnie tylko z taką szyną więc nie ma tam możliwości innego wieszania. Żeby poszukać tego na allegro najpierw chciałabym znać nazwę tego ustrojstwa. Wpisywałam różne hasła i nie znajduje niczego.

Zlikwiduj tę listwę, umocuj drewniany kij do mopa, tak trochę niżej i na nim normalnie wieszaj wieszaki.

Gość szafa szafaaaaa
Ależ można, można ją też całkiem rozmontować, ale nie o tym mówię. Gdybym umiała to bym to zrobiła :P Nie chcę mi się przedstawiać całej sytuacji, nie opłaca mi się grzebać w tej szafie bo za parę miesięcy pewnie kupię nowe meble. Ale fajnie byłoby gdyby mi posłużyła przez ten czas- ile mozna wieszać ciuchy na otwartych drzwiczkach od szafy...

Gość szafa szafaaaaa
Wie ktoś jak to się nazywa?

Gość Bank Spermy
Nie udało mi się znaleźć. Poddaję się...