Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy ratunku:( załamana

Gdzie dostanę taki pierścionek?? ratunku!!!

Polecane posty

Czy ktoś wie gdzie dostanę ten pierścionek??? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/221a148c05fc33d8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2e6d2647fd832738.html Szukam go muszę go zdobyć do końca tygodnia:( jestem załamana. Bez wiedzy siostry pożyczyłam jej kosmetyczkę. Jak się okazało w przegródce miała swój pierścionek schowany tam na basenie, a potem go nie założyła. No, a ja wzięłam od niej te kosmetyczkę na imprezę, bo malutka i podręczna i cholera nie ma tego pierścionka. Ktoś mnie okradł. Ehh musze go odkupić. Ale nie wiem gdzie został zakupiony i ona też nie wie:( ale miałam już niezłą awanturę w domu. Jej narzeczonemu mam zabronione mówić więc nie mogę go zapytać:( jezu pomózcie ludzie.

Gość orzeszkur
o kuurcze blade, ładne cacko, chyba z białego zlota próby 10 karatów co najmniej i sporym szafirem , chyba prawdziwy :) a jeszcze kilka małych diamentów tam widzę

Gość orzeszkur
tak na oko wygląda na ok. 3 - 5 zł.

Gość maja1990
a to byl jej zarenczynowy?

Gość szafa szafaaaaa
No współczuję, jak to zaręczynowy pierścionek to pewnie trochę się wykosztujesz :( Ale współczuję jeszcze bardziej siostrze bo to musi być smutne zgubić taki pierścionek... nawet jeśli jej odkupisz to nie będzie to samo :(

Tak to był zaręczynowy. patrzyłam na stronie apartu , ale nie znalazłam. Albo ślepa jestem i boze nie straszcie, że 5 tysiecy:(:( mam 2 tylko w zanadrzu ehh, ale grunt to najpierw znaleźc jakiegoś jubilera, a może ktoś mi go zrobi na zamówienie jak sądzicie? złoto na pewno było białe a kamień to szafir

Gość szafa szafaaaaa
li monka, przecież to inny pierścionek..

Nie będzie to samo, ale grunt nie robić przykrości jej narzeczonemu. Limonka - to coś całkowicie innego co wkleiłaś.

Gość maja1990
kurwa jaki pech wspolczuje Ci... a jak bedzie i nie bedzie cie na niego stac a narzeczony o pierscionek zapyta siostre .

Gość szafa szafaaaaa
nie znam się, ale moim zdaniem to na zamówienie dopiero się nieźle wykosztujesz. Wydrukuj zdjęcie i przejdź się do znanych salonów typu apart, yes, kruk itp. Może obsługa pomoże Ci znaleźć.

Gość orzeszkur
Li-monka , nie żartuj, jakąś lipę proponujesz za grosze, przedstawiny przez autorkę jest cudny ale kamyki są w cenie i ocenilem na oko na 3 - 5 tys. zł.

Gość szafa szafaaaaa
o faktycznie taki sam. Współczuję bo drogi, ale grunt że go "masz".

Gość xccccccxcxcx
kup na targu podobny i podrzuć może się nie zorientuje

Gość orzeszkur
autorko, czy wiesz co to są zaślubiny z morzem ? jedyne wyjście to powiedzieć, czyli przyznać się że pierścionek został wrzucony do morza na szczęście :)

Gość szafa szafaaaaa
orzeszkur- chyba nie sądzisz, że coś takiego pocieszy i usatysfakcjonuje siostrę :D Ja bym wpadła w jeszcze większą wściekłość :D

Dzięki Wam dziewczyny. Pójdę jutro do apartu ehh za debilstwo swoje własne trzeba płacić:( kamień z serca a kasy szkoda, ale coz. Dzieki wielkie!! za pomoc w odnalezieniu

Gość to ten... współczuję...
Nie ma za co:)

Gość uhiuhiu
Oj wykosztujesz sie dziewczyno, a na nastepny raz bedziesz miala nauczke, bo "dobry zwyczaj nie pozyczaj"

Gość ja86sia
współczuję... drogi pierścionek...

Gość to ten... współczuję...
Limonka, autorka pisała przecież, ze ma 2tysiaki w razie "w", więc się nie martw;)