Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx.xxxx

Mlody przystojny samotny facet- dlaczego??

Polecane posty

Gość xx.xxxx

Witam, Mam 23 lata, koncze studia, mam juz dobra praca i swoja firme, ciagle zabiegany, ale wiele sukcesow w zyciu suzbowym. Zaczynajac od zera jako szary student wydaje mi sie, ze troszke sie wybilem,ale co z tego...? Nie moge znalesc kobiety ktora by towarzyszyla w tym wszsytkim. Nie oszukuje i nie mowie, ze nie jestem wymagjacym , ze nie liczy sie dla mnie wyglad itp, ale tez przesady... chce poznac normalna, ładną dziewczyne, czy az tak trudno? Ładne są z reguły puste i głupie, dobre na jedną noc, ewentualnie zajęte, no a brzydsze... nie mogą byc z dziewczyna ktora mi sie nie pdoboa;/ CO mam zrobic? Gdzie znalesc jakas kobiete kiedy nie mam czasu sam dla siebie ??

Gość fasdddddddddddd
To po co CI stały związek?? Też mam 23 lata i jakoś nie szukam żony, znajdzie się ktoś odpowiedni to się zobaczy, ale na siłę szukać żony-po co??

Gość xx.xxxx
Nie mowie tu o zonie, ale juz doroslem chyba do jakiegos etapu stablizacji. Znajomi juz jednak poszli w swoje strony, maja w wiekszosci swoje kobiety, wiec czasami kiedy mam wolny wieczor w weekend musze spedzic go sam. To nie dla mnie