Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oswajacz

plus

Polecane posty

Gość oswajacz

aktywowalam darmowy internet 50 mb dla klientow z ponad polrocznym stazem i po trzech godzinach mielenia doslownie stronami kafeteri i alegro telefon rozlaczyl sie,a po wlaczeniu stwierdzilam,ze jestem ubozsza o prawie 50 zl.Zadzwonila do operatora i poinformowano mnie,ze komputer ciagnal aktualizacje.Mial ktos podobny przypadek,bo wedlug mnie to rozboj w bialy dzien.

Gość oswajacz
39. zosia-2008 2011-09-18 11:01:56 0 host: 188-112-22-108.net.pbthawe.eu Oswajacz to ściema.Od wczoraj zniknęło mi zkonta całe 30 zł,a i tak nie mogłam się nigdzie zalogować.Teraz wpisałam kod dezaktywacyjny i otrzymałam odpowiedz,że usługa jest niemożliwa do realizacji.O co chodzi.Dlaczego wszyscy operatorzy wpuszczają ludzi w kanał?!Chyba po to,żeby rezygnować z ich usług.Mam telefon w erze i playu,a plusowi już nie wierzę. 40. mac312 2011-09-19 20:44:41 0 host: 89-68-244-52.dynamic.chello.pl Mam to samo co zosia-2008, normalnie włączyłem oswajacza dla stałych klientów ze stażem w sieci powyżej 6 m-cy, czyli tak by dostać 50 MB a następnie zgodnie z instrukcją doładowałem konto za 30 zł. Po tym, oraz kilku odwiedzinach youtube i innych stron jak allegro tak mnie oswoiło z netem, że chyba już nigdy więcej go w komórce nie włączę, bo zbankrutuje. Bo owszem odlicza mi transfer który dostałem (z 50 zostało mi już tylko 30 MB), ale serfowanie po necie dodatkowo nabiło mi 30-40 zł, a dokładniej (bo sprawdziłem) za internet, za każde rozpoczęte 100 kB pobiera mi z konta 0,49 zł. Tylko gg nie pobiera z konta a jedynie z transferu który otrzymałem, po 200 KB za każde włączenie. To jakaś ściema ten Oswajacz internetowy!!! Do tego jeszcze ciągle reklamują to oszustwo a ja dałem się nabrać. tylko tyle znalazlam dzis na necie

Gość agava12
jakie w takim razie taryfy są w chwili obecnej godne uwagi? Tzn. chodzi mi o sporą ilość bonusów. Nie musi być to Plus. Do tej pory miałam taryfy biznesowej, więc może polecicie coś na bazie własnego doświadczenia.