Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekooladowAaaa

Brak warunków

Polecane posty

Gość czekooladowAaaa

Hej mieszkam z mamą i tatą w domku z pokojem i kuchnią i te pomieszczenia nie sa przedzielone dzwiami ani niczym;/ nie mam warunków do nauki(na jutro np. mam dwa sorawdziany z historii i WOSu) i dzisiaj przyjechały do nas dwie ciotki i siedziały,gadały,śmiały się i w sumie nidawno pojechały:( teraz mama tv ogląda a ja musze mieć spokój zeby się uczyć bo inaczej nie umiem;/ Dużo razy mówiłam że potrzebuje spokoju ale jak o ściane nic nie dociera... zawsze gadają ,radio albo tv:( Jak ja mam się uczyć ? pomocy

Gość dobry kraj kochana
ale masz komputer i internet, to już coś :O

kafetoster ma bardzo dobry pomysł... :D zrób im kilka razy taki teatrzyk, to może do nich w końcu dotrze... przecież chodzi tu o naukę, a nie jakies fiu bździu..

Gość kasia j.
ale że murarza szukasz czy jakiegoś budowlańca czy o co chodzi?

Gość różowy krem na cieście
zostawaj w szkole po lekcjach i tam się ucz, np w bibliotece albo świetlicy. Albo idź do publicznej biblioteki i tam w czytelni się ucz.

Gość koorwa nie z tej ziemi
a ja miałam odwrotnie - jak byłam w liceum kazali mi się uczyć, miałam warunki ale nie chciałam... Jak to się wszystko układa na odwrót niz byśmy chcieli... ciekawe czemu? :classic_cool:

Gość taka ta czarna
To jak Wy śpicie w takim małym domku?W jednym pokoju?

Gość czekooladowAaaa
ale tam tez a to pies jakiś szczeka a to samochód przejedzie a pozatym zima idzie to ja się rozchoruje prędzej niż się czegoś naucze :( kurde czemu tak jest że inni mają tyle pomieszczeń że sami się gubią w swoim domu a drudzy to mają klitki ;/ tak myślałam żebyw nocy się uczyc ale w nocy to raczej mało co wejdzie do głowy.

ktoś Ci wyżej dobrze napisał, żebyś chodziła do biblioteki czy czytelni. możesz co dzień po szkole zostawać 2, 3 albo i 4 godziny. jak się rodzice będą pluli, to wtedy powiesz, że w domu nie dają Ci się uczyć więc musisz z tego domu uciekać. swoją drogą jaki mały to domek, że tak mało pomieszczeń?

Gość czekooladowAaaa
mama z tatą śpią w kuchni a ja w pokoju ;/ bo kuchnia to mega jest w jednym koncie meble kuchenne lodówka kuchenka w jednym takie łóżko rozkładane na srodku stół wię nie jest źle bo niby swój pokój mam ale bez drzwi i jak tv oglądają to przesiadują w pokoju;/

Gość taka ta czarna
wstań wcześniej przed szkołą i się poucz,wtedy dużo łatwiej mózg przyswaja wiedzę i lepiej wszystko zapamiętasz.Spróbuj

Gość taka ta czarna
wstań wcześniej przed szkołą i się poucz,wtedy dużo łatwiej mózg przyswaja wiedzę i lepiej wszystko zapamiętasz.Spróbuj

Gość czekooladowAaaa
no zaczne zostawać w tej szkole raczej;) nie pomyślałam o tym;) aa dom w sumie nie jest mały ale połowe babcia zajmuje bo siedzi w jednym pokoju takim małym i ma kuchnię swoją bo z nami w zgodzie nie żyje... i jeszcze taki przedsionek jest i łazienka .