Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa11

Bromergon - pozytywne i negatywne strony jego brania...

Polecane posty

Gość strachliwa11

Od poniedziałku biorę po pół tabletki przed snem i tak mam brać przez 7 dni, a następne 7 dni już po całej tabletce przed snem. Problem w tym, że dziś mija dopiero 3 dzień, a ja czuję się fatalnie. W gardle mam uczucie gorąca, mdli mnie i mam chwilowe zawroty głowy. Czy któraś z Was miała podobne objawy i co robiłyście? Odstawiłyście ten lek w porozumieniu z lekarzem czy dalej byłyście na bromku? Dodam, że go biore, bo mam za wysoką prolaktynę i w związku z tym nie mogę zajść w ciążę.

Gość xdxd
popros lekarza o norprolac - jest lekiem tylko i wylacznie na zbicie prolaktyny... bromergon ma wiele skutkow ubocznych i jest generalnie lekiem stosowanym w zaburzeniach psychicznych (jakich nie wiem - na ulotce powinno byc)

Gość strachliwa11
xdxd wiem, bo czytałam ulotkę i on ma wiele skutków ubocznych. Ale też na różnych forach czytałam, że w większości przypadków jest tak, że na początku samopoczucie jest fatalne, ale po kilku dniach jest już ok... Sama już nie wiem co o tym myśleć...

Spróbuj przetrzymać. czasem mija.branie na noc ma tą zaletę, że najgorsze samopoczucie przesypiasz. a jak nie przejdzie to będziesz kombinować