Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wkurzyłam się dzisiaj bardz

chyba straciłam koleżanki ale to ich wina!!

Polecane posty

mój chłopak jest trochę niższy ode mnie, tak 2 cm ale dla mnie to nie problem bo jest miły, kochany, z pasją, inteligentny, szarmancki itd. i mi koleżanki od jakiegoś czasu dogryzały, że one to mają wysokich, że facet to ma być facet a nie kurdupel (mój ma 176 cm wzrostu więc nie jest krasnalem jakimś) itd więc się wkurwiłam dzisiaj i powiedziałam jednej, że skoro takiego ma faceta to czemu ciągle narzeka że w niczym jej nie pomaga, że dzieckiem się nie zajmie, że chciał ją w ciąży zostawić dla jakiejś siksy a drugiej, że ma głąba po zawodówce, który nie potrafi się zachować przy stole ani w towarzystwie, nie potrafi nawet dobrze policzyć ile mu powinni wydać reszty (serio taki głąb z niego). no ja pierdole, jak można dogryzać dobrej koleżance?

Gość Zdzisiek
wynika z tego że ci zazdrości ta suka ale się nie martw moja kryśka też se wzięła kurdupla za męża no ale ona i tak mnie tylko kocha a nie tego krasnala

To fajne masz kolezanki, ktore krytykuja twoje wybory, lub tez zazdroszcza. Jak dobrze zauwazylas wzrost nie jest wyznacznikiem dobrego wspolgrania w zwiazku. Zycze wam duzo dobrego, a one? Znajdziesz sobie lepsze :).

To przykre, że po tylu latach potrafią człowiekowi takie rzeczy powiedzieć. Ja jakoś nie komentuję ich wyborów dopóki nie zostanę poproszona o to - wysłucham zawsze ale swoje przemyślenia zostawiam dla siebie. Może trochę ostro je potraktowałam ale się wkurzyłam nieziemsko, jak chyba nigdy wcześniej. Może faktycznie zazdroszczą. co mi chłopak przynosi często kwiaty, prezenty robi, gra mi na gitarze itd. a one ze swoimi męskimi 'misiami' mogą się przy nim schować :)