Gość jestescie takglupi że chyba po Napisano Listopad 21, 2011 porobie screeny szkoda że pśp tego nie widzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 21, 2011 placem i palecm bystrzachy -100000/5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TAKA mmała Jedna Napisano Listopad 21, 2011 Jestem złośliwa?Wiem.Wiem.;) Ale zapewniam was,że teraz właśnie wypełnia mnie tak jak i was nieprzejednana radość życia i wiara w to iż nadejdzie miłość jaka wyciągnie mogę z dołka. Tańczę nago w swym pokoju z maską myszki Miki do piosenki chłopców z Take That "Could it be magic".Śpiewam razem z nimi głośno ten wspaniały referen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 21, 2011 hej tu na gorze czemu zabralas mi nicka :( ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Could it be magic?! Napisano Listopad 21, 2011 00:19 pozdrawiam środkowym palcem szczególnie to ja jestem tera podkurviona bo mi zapalara nie także tego, baunsuj dzifko 00:17 pozdrawiam środkowym palcem tera sie doigrałam. No właśnie. Nie dość,że czas się cofnął to jeszcze są to dwa identyczne nicki. Tylko pierwszy czarny a drugi pomarańczowy. Tzw "ban z datą wsteczną"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 21, 2011 debile to sa 2 rozne daty;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość whoops cho na vino Napisano Listopad 21, 2011 "TakaMALAjedna hej tu na gorze czemu zabralas mi nicka ?" Kto ci niby zabrał nicka jak go masz? He he a może blefujesz i post wyżej był Twoj? wiem wiem nie wszyscy potrafią dostrzec błąd w systemieDo tego trzeba być swoiście genialnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to sem ja z sijonu Napisano Listopad 21, 2011 To właśnie że są to inne daty to jest ten błąd w systemieha ha ha ale ty tego nie widzisz bo nie wziełaś tej drugiej pigułki i jesteś w Matrixie ha ha ha ha !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 21, 2011 zle sie wyrazilam..ekhm mialam na mysli ze ma podobny i jaki ma w tym cel:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Psychofun matriX Napisano Listopad 21, 2011 TakaMALAjedna debile to sa 2 rozne daty;] hie hie ha ha tak se tłumaczPrzyjdzie Neo to Ci pokaże datę.ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 21, 2011 eh....wariaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SuperPROGRAM Napisano Listopad 21, 2011 Albo pokażecie fotki swoich pupci albo zamknę spływ danych do tego zasobu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mission possible Napisano Listopad 21, 2011 A to PśP dostała bana?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam środkowym palcem Napisano Listopad 21, 2011 jak to możliwe że czas sie cofnął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhkjhhjjkjhkjhh Napisano Maj 19, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach