Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alfonsinio

CZy wg was ona wróci ??

Polecane posty

Gość Alfonsinio

Hejka. Zerwaliśmy z dziewczyną coś się w niej wypaliło w niej,( tzn. podobno nie starałem się) chciała zerwać. Dla mnie to był szok po prostu. Miedzy nami powstała zima po prostu ona bez uczuć ja kochający desperat który zrobi wszystko dla niej, płakałem, prosiłem o szansę, dostałem z łaski ale zrezygnowałem i pogodziłem się z losem. Ogarnąłem się i dogadaliśmy się przez esy że to koniec jest, pisaliśmy sobie kilka dni, fajnie jak dawniej. Postanowiłem pojechać do niej skończyć to formalnie że tak powiem. Pojechałem do niej, gadaliśmy jak przyjaciele, ogólnie tak. Powstrzymałem emocje i powiedziałem ze jest wspaniałą dziewczyna i że mi zależy na niej ale musimy się rozstać, pocałowałem ją w policzek pożegnałem się i pojechałem do domu. Nasz związek trwał 11 miesięcy... Teraz mam zamiar zerwać kontakt, żadnej mojej inicjatywy, może zatęskni. Jak myślicie ??

Jezeli w ogole ma wrocic, to tylko jesli bedzie wiedziala ze ty takze tego chcesz. Zerwanie kontaktow to niebezpieczna zabawa i moze sie zle skonczyc. Czasami mozna w ten sposob stracic osobe, ktorej na nas zalezalo.

Gość eppiccentrum
No zobaczysz jak to sie potoczy. Ale wieksza szansa ze zateskni jak pokazales ze nie zalezy ci tak strasznie niz jakbys plakal i prosil o kolejna szanse, tak mysle.

Gość eppiccentrum
Moze najlepiej badz w poblizu...

Gość Alfonsinio
dokładnie. Myślę ze teraz pisząc do niej porostu ona tego może nie będzie chciała. Podczas rozstania gadałem z nią śmialiśmy sie itd. Czas pokaże... poczekam jak nie to nie starał się nie będę jeśli ona wykona ruch to wtedy tak.

A jesli nie wykona ruchu to co wtedy? Odpuscisz i zapomnisz o niej, majac swiadomosc tego, ze byc moze wystarczyl jeden gest z twojej strony i byloby ok?...A co, jesli ona w tej chwili mysli dokladnie tak jak ty, i tez jej zalezy, ale tak jak ty, postanowila sobie, ze nic nie zrobi, dopoki to ty sie pierwszy nie odezwiesz?.....

..poza tym, to jezeli ona chciala rozstania, bo sie nie starales, to olewaniem jej, raczej jej nie przekonasz ze sie mylila......

Gość Alfonsinio
no tak ale wiesz w niej wypaliły się uczucia. Ja nadal coś do niej czuje ona wie doskonale o tym, moze minac miesiąc dwa lub wiecej...... skad mam wiedziec czy teskni p.

Gość Alfonsinio
to mam pisać do niej ?? no może się nie starałem w sumie bo nudno się robiło.

no wlasnie, skad masz wiedziec, skoro zamierzyles sobie brak kontaktow z nia? W taki sposob raczej niczego sie nie dowiesz. To ze sie nie odzywa, nie znaczy ze teskni. Ty tesknisz a jednak masz zamiar zaprzestac kontaktow. Pomysl o tym.....

Gość Alfonsinio
tzn myślę ze się odezwie nawet bez checi powrotu, mamy ze sobą dobry kontakt fajnie nam się pisze, rozmawia.

Gość Alfonsinio
Od rozstania mineło 2 dni wiec nie zateskni za szybko tak mysle .

Gość Alfonsinio
Tzn nie nudzi mi się z nia wg mnie fajnie jest, może sie nie popisałem i teraz żałuje....