Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgdggg

Dorosłe dzieci sprawiają problemy! Ciągniecie kasy na byle jaka edukacje!

Polecane posty

Gość gdgdggg

Córka postanowiła że pójdzie do policealnej szoły o profilu farmacja a zaocznie będzie studiowała prawo. Oraz tego myśli ona o kursie fryzjerskim i kosmetycznym. Natomiast syn również wpadł na kolejny świetny pomysł, w tym roku kończy technikum organizacji usług gastronomicznych, oprócz tego wpadł na pomysł zrobienia kilku kursów (kelner, barman, kucharz, pizzer) oraz policealne studium technologii żywienia i gospodarstwa i dodał że też zamierza studiowac zaocznie prawo. Tylko ja się pytam co to jest za kierunek? co? w dodatku zaoczne prawo, lepsze byłoby to by oni studiowali dziennie medycyne a nie że oprócz tego prawo myślą o podyplomówce z dziennikarstwa. Znając życie takie kursy kosztują a niedawno oboje wyciągneli pieniądze od nas na prawo jazdy.

Gość babuszka milenka
hehe jednak prowokacja:D po co zakładasz 3 takie tematy?:P jak chca iśc na kursy to niech przez wakacje na nie zarobią albo odkładaja z kieszonkowego ...jaki problem?

Gość gdgdggg
To że oboje twierdzą że my mamy do 25 roku życia im pomagac, do końca edukacji :O

Gość genowefaa
Rodzice finansują dzieciaski do momentu, aż dzieciątka będą mogły smae się utrzymywać.

Gość To sfinansuj dzieciom edukację
Moja córka dostała się na dzienne studia a syn robi karierę w gastronomi to mu pomagam na ile mogę

policealne szkoły są darmowe :P i niektóre kursy tez mozna miec darmo jak sie dobrze pokreci :P