Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosc ludzi mnie wykancza

Dlaczego kazdy zazdrosci mi stanowiska ktore dostalem!

Polecane posty

Gość praca w sklepie czy na produkc
ji to w sam raz pracę dla osoby z twoim wykształceniem.

Gość jvbsjbv
a w czym niby jesteś lepszy od tych wykształconych? lepsze to masz tylko znajomości i z nich korzystasz a to nie jest uczciwe i nie mów, że nie robisz tym nikomu krzywdy, bo robisz tym ludziom właśnie to chyba prowokacja jakaś

Gość też mi stanowisko
ale taką pracę za biurkiem powinna dostac tylko osoba po studiach.

Gość aaaaaaarwena
09:37 [zgłoś do usunięcia] też mi stanowisko ale taką pracę za biurkiem powinna dostac tylko osoba po studiach. typowa kafeteria kurwa, idz wyciskac dalej pryszcze z dupy beznadziejna egzystencjo

Gość kafeterianie to zazdrośnicy
i dobrze że chłopak ma prace a nie żyje na koszt państwa

Gość a co to za praca po znajomości
prawdziwy mężczyzna pójdzie do fizycznej pracy nawet jak ma studia a prace w biurze zostawi kobiecie.

Gość tabliczka2011
a to zrobiłaś żeby dostaś taką posadę>?

Gość tabliczka2011
wiesz...ja daję dużo z siebie żeby dostaś godziwa pensję...

Gość 20000000
Ja w tej chwili nie pracuję, ponieważ mam małe dziecko.Ale wcześniej pracowałam w sklepie. Znajomy chciał mi załatwić pracę w urzędzie, właśnie taką po znajomości. Płaca ta sama, ale warunki leprze. Nie zgodziłam się. Było to nie fair, właśnie min dla tego,że nie mam odpowiedniego wykształcenia a poza tym wolę sama budować swoją przyszłość a nie zawdzięczać coś innym. Też nie widzę siebie na produkcji, ale tylko dla tego że mam złe doświadczenia związane z mobbingiem. A ludźmi, którzy nie chcą o siebie walczyć i liczą jedynie na znajomości, po prostu gardzę.

Gość myslisz ze ktoś przejmuje
sie twoją pogardą jak ma kasę ? a jak nie ma kasy to pogarda innych nie ma żadnego znaczenia :)

Gość do2000 leprze warunki>
dobrze ,że zrezygnowałaś , dysortograf w urzędzie jako mniejszość ? zostań w sklepie

Gość fatalne jest to ze większosc
urzędników to niekompetentne osoby

Gość Eeerrr...
Zazdroscic pracy w urzedzie gminy za 1100zl miesiecznie?!? No prosze Cie! hahaha Jesli szczytem Twoich ambicji zawodowych jest praca biurko w biurko z piecdziesiecioletnia "pania Basia", ktora nadal zyje komunizmem i przekladanie papierkow przez 8 godzin dziennie to raczej Cie zalowac niz zazdroscic. No ale jesli to Twoja pierwsza praca i w dodatku nie masz wyksztalcenia to rozumiem, ze mozesz sie czuc jakbys mial "kariere". Czy ludzie nadal rozpieszczaja urzednikow/urzedniczki kawa i rajstopami, czy teraz raczej wpychaja koperty w kieszen? haha

Gość też mi stanowisko w urzędzie
:D

byle jakie i bez przyszłości :)

byle jakie i bez przyszłości :)

Gość a ja mam taki przypadek
gratulacje autorze,skoro cieszysz sie z tej pracy a zazdrosnikami sie nie przejmuj,sa wszedzie :)

Gość w sumie to fajna fucha
ja tez mam takie wyksztalcenie jak ty autorze, oprocz tego prace taka jak ty i jakos nikt nie zazdrosci mi tego ze mam wygodna prace.

Gość teoretycznie tak jest
a praca dostał taki debil i nieudacznik który nawet matury nie zrobił. Ty krzywdzisz ludzi wykształconych. czy naprawde czasem papierek jest az tak potrzebny? licza sie umiejetnosci,podejscie do pracy,pracowitosc,nie zawsze ktos po studiach jest lepszy od kogos,kto ma tylko srednie wyksztalcenie....z inteligencja sie rodzisz, wiedze ksiazkowa tylko zdobywasz....

Gość EmmaRabba
Pracę powinien dostać ten lepszy ale niekoniecznie lepszy musi mieć studia skończone. Moim zdaniem, żeby zostać urzędnikiem minimalnym wykształceniem jest średnie zwłaszcza jeżeli chodzi tutaj o zwykłego referenta. Natomiast inną rzeczą jest fakt dostania tej pracy po znajomości oczywiście lepszym można być mając średnie od kogoś kto ma wyższe ale ważne aby tę pracę dostać uczciwą drogą konkursu na dane stanowisko a nie po znajomości. Moim zdaniem średnie wykształcenie na stanowisko zwykłego urzędnika jest wystarczające pod warunkiem, że posiada się jeszcze umiejętności niezbędne do pracy w biurze.

Gość powiem i ja .....
wiem że temat był założony jakiś czas temu ale jakoś mi się wierzyć nie chce że ktoś bez matury dostał się do pracy w urzędzie gminy jeśli to prawda to wójt albo jest wujkiem tego chłopaka albo takim samym niedouczonym osobnikiem jak autor moja mama pracuje w takim urzędzie i przynajmniej u niej nie ma możliwości żeby ktoś taki bez jakichkolwiek kwalifikacji został przyjęty tam na etat ....staż tak ale nie etat....zresztą wszyscy tam pracujący mają wykształcenie wyższe bo takie są wymogi nawet kobiety po 40 musiały swego czasu podjąć studia chociażby na poziomie licencjatu mimo że miały paroletnie doświadczenie

Gość teoretycznie tak jest
"nawet kobiety po 40 musiały swego czasu podjąć studia chociażby na poziomie licencjatu mimo że miały paroletnie doświadczenie " No i tak prawde mowiac na co im to? skoro pracuja na danym stanowisku kilka lat, znaja sie na robocie z zamknietymi oczami, to szczerze mowiac czy faktycznie papierek cos akurat w tym przypadku zmienil ? .... doswiadczenie to doswiadczenie, wypracowane a nie wyuoczone !

Gość są takie przypadki u mnie w
urzędzie pracuje 5 osób po szkole średniej dlatego bo mają znajomości.

Gość no i takie tumany maja prace
w urzedzie. Przechodzi ludzkie pojecie.

Gość ssssq4w54
ja ci tam nie zazdroszcza, a miej sobie te prace.

Gość cdssvds
a ja pracuje jako sprzataczka tzw obsługa hotelowa w ekskluzywnym hotelu i tez miedzy ludzmi na poziomie włsasciwie same grube ryby . tylko ja zarabiam 1300 plus mam wyzywienie tzn sniadanie i obiad mam talony na swieta , dostajemy 13 pensje , noi przedewszystkim sa napiwki z których idzie wyzyc bez ruszania pensji z konta :D tylko w odróznieniu od ciebie cały czas sie ucze ale mimo tego ciezko mi bedzie z tamtad odejsc po skonczonych studiach , nie wstydze sie tego co robie i sram na to co mowia inni :D mam 21 lat