Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroska

Jak go przekonać

Polecane posty

nie oczekuje od niego wiele...ja sie dopasowałam...spełniam wszystkie jego zachcianki...pieszcze go praktycznie codziennie a on...w ciagu ostatniego poł roku..hmm...na palcach jednej reki mopge policzyc....

no chyba proste jak jemu dobrze to po co ma sie meczyc jak ty i tak sie zgodzisz.. jestes naiwna ..

nie chce go do tego zmuszać poprzez "głodówkę" chce zeby dawanie mi przyjemnosci było tez dla niego przyjemnościa...

własnie.....nie chce zeby on sie tym meczył tylko robił to bo chce to robic a nie z przymusu...

popracuje nad nim...jesli on nie zacznie spełniac moich oczekiwan ja nie bede spełniac jego...oko za oko...jak spyta dlaczego...to mu wyjasnie...moze zrozumie dlaczg to dla mnie takie wazne...

wiesz....przeszło mi przez głowe to ze jesli nie bede miała satysfakcji z naszej bliskosci to ucieknke do poszukiwania kogos kto mi to da...

wyzywac to moze nie bedzie ale zacznie sie czepiac ze zawsze jestem na "nie" ze zwgledu na to ze pare zary mu odmowilam własnie o to z tej przyczyny...

no to moj wiek , jeszcze nie dorosl widocznie chlopak :) Mysli ze seks to tylko wkladanie penisa do cipki i wszyscy beda zadowoleni :D

no w tej kwestii zapewne masz racje...dziwaiacy jest fakt ze na ciedzien jest bardzo czuły ciepły i opiekunczy..cały czas tuli i całuje..a jak przychodzi co do czego to jakby myslal tylko o sobie...

przestrasz go troche najlepiej ze jak nie zacznie zmieniac to po prostu odejdziesz. Dobra powodzenia.

Gość zanudzony na smierc
to sie nazywa egoizm jedni maja go w normie a innych sie tak latwo nie wyleczy

no własnie...tylko jak to sie leczy..? dawac mu wszystko czeko pragnie oczekujac ze sie odwdzieczy...jesli ty nie to ja tez nie.?

Gość zanudzony na smierc
powinnas mu na gre wstepna poswiecic tyle czasu albo i mniej i pokazac jak to On robi bez zbednej gatki i poczekac jakis czas na jego reakcje .

Gość zanudzony na smierc
bez zbednej gadki mialo byc

czyli praktyznie wogole...jemu to nie bedzie przeszkadzac a mi TAK...nie chce seksu bez gry wstepnej...

Gość zanudzony na smierc
miroska - chodzi o to zeby mu pokazac ile czasu Poswieca na gre dla Ciebie fochajac sie nic nie uzyskasz wiesz co jest najgorsze dla faceta ? to ze jej przyjemnosci nie sprawia ale trzeba mu to pokazac prawie palcem i uzywac doslownych slow bez owijania bawelny bo inaczej nie zrozumie , facet to taka prosta istota i nie rozumie wszystkich niuansow a nawet nie chce sie domyslac o co chodzi . lepiej postawic sprawe na ostzru noza niz kluczyc bez sensu .