Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytam moze wiecieee

jestem w ciazy,a w ogle tego nie odczulam..

Polecane posty

a juz 17 tydz. :) zer objawow,oczywiscie procz braku miesiaczki..

Gość a ja chcialam byc i nie jestem
:( :( :( Myslalam ze antybiotyki osłabia dzialanie antykonc. a tu dupa! Rzucam antykoncepty!!!

co wizyte zastanawiam sie czy wsztystko ok, bo ruchow jeszcze wiadomo nie czuc, wiec.. ni wiem, czy jestem czy nie jestem.. :) ale wszysytko ok. chyba kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze.

Gość gość
To dobrze ja też nie miałam objawów typowych na ciąże :) Korzystaj bo potem będzie towarzyszyć Ci ciężkość :)

hee pocieszylas mnie :) noo tak mowie, osttanie miesiace odpoczynku..

Gość ...aga...
Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Poza brakiem miesiączki i rosnącym brzuchem. Nawet zmęczona się nie czułam. Z dzieckiem było wszystko super:) Ciesz się, że tak masz:) Pozdrawiam

zawsze myslalam,ze ciaza, to mdlosci i wymioty, zachcianki.. a tu nic, chociaz zachcianki moze przyjda, ale wiem,ze niektore dziewczyny ciezko przechodza, noo powinnam sie cieszyc,ze u mnie tak lagodnie

Gość daxyy
hehe, jakbym siebie słyszała tylko że ja jestem w 14 tyg od początku ciąży nic nie czuję! kompletnie! brzuch też nie widać. myślałam że to normalne! dzisiaj byłam w laboratorium i była dziewczyna w 12tc z widocznym już brzuszkiem. zmartwiłam się trochę :(

Hej :) Też jestem w ciąży (25 tydzień) Ja też nie miałam żadnych objaw prócz braku miesiączki :)

oo widadac jest nas wiecej :) a brzuch u mnie bardzo maly, jakbym wiecej zjadla, ejstem szcuzpla..

No u mnie zaczął rosnąć tak w 18 tygodniu :) Teraz mam taką piłeczkę :) Chodź każdy mówi że mam mały brzuszek jak na 25 tydzień ale lekarz mówi że z dzidziusie wszystko dobrze :)

tak jest, kazda dziewczyna inaczej, tak jak z tymi dolegliwosciami, jedne maja brzuszki juz przed 10 tc, a drugie w 17 nie widoczne.. :)))