Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina85

brak śluzu, chce dziecko, nie wychodzi nam :(

Polecane posty

Gość Nina85

Dzień dobry wszystkim Paniom. Przedstawię Wam moją historię z próbą zajścia w ciąże. Pół roku temu przez 2 cykle starałam sie z mężem o dzidziusia przerwaliśmy ponieważ nam nie wychodziło :( Teraz gdy każdy z nas dobrze zarabia, skończyliśmy budować dom postanowiliśmy znowu myśleć głowie to ja mój mąż nadal mówi, że nie jest jeszcze w stanie stworzyć dziecku normalnej rodziny ale nie o to chodzi... Kochałam się z nim w niedziele miałam dzień płodny a dokładnie chyba był to ostatni dzień płodny ponieważ w poniedziałek już nie miałem większej ilości śluzu, bardzo mało :( był to 11 dzień cyklu miesiączka rozpoczęła mi sie 28 września, miesiączkę mam nieregularną . Nie odczuwam bólu jajników, śluzu nie mam hmm..sutki od piersi też mnie nie bolą, nie wiem co mam myśleć.. Czy mogło dojść do zapłodnienia ? na test pewnie za wcześnie chciałabym wiedzieć. Mój mąż był na badaniu nasienia, nie ma za dużo plemników w nasieniu ma powiększony poziom leukocytów... Czy może mieć to też jakiś wpływ na zapłodnienie ? Proszę o odpowiedzi... Pozdrawiam Nina

Gość 2 cykle i przerwalaa
2 cykle nie panikuj to nei sa zadne starania dziewczyno

tak leukocyty maja duzy wply na zplodnienie a ty idz do gina z niereguralnymi cyklami i przepisze ci odpowiednie leki to sa poczatki staran i nieam co panikowac zdorwym parom udaje sie to nawet dopiero po ok 1,5 roku czasie albo do dwoch lat gora do roku bardzo czesto

Gość Nina85
Ludzie którzy uprawiają stosunek i dziewczyna zachodzi dzięki jednej kropli nasienia to dlaczego innym tak nie wychodzi.. a orientuje się ktoś jak można doprowadzić do normy poziom leukocytów ?

musicie isc z wynikami do androloga i on ci powie co i jak

jak sa jakies problemy po stronie kobiety lub męzczyzny to zadne sarani ci na dluzsza mete nie pomoga mozna dac na luz a i tak nie wychodzi wtedy trzeba sie przebadac tym bardziej ze piszesz ze masz nie regularne cykle mozna tak zajsc w ciaze ale najlepeij isc na konsultacje e do gina a leukocyty to nadzwyczajniej bakterie

Gość Perw w przelocie
Leukocyty to bakterie? :D :D :D :D :D

spróbuj kapsułki z oleju z wiesiołka od tego cyklu ( od 1 dc do owulacji tylko) ma to duży wpły na płodność, śluz i reguluje cykl. Poczytaj w necie, myślę , że na pewno nie zaszkodzi :)

Gość skóra z niedźwiedzia
Co to są wg ciebie twoje cykle nieregularne? Odnośnie śluzu, to ważne, żeby był on wewnątrz, nawet nie musi go być widać. No i wiesz - 2 cykle... a tutaj już smutkujesz.

Gość Nina85
dla mnie 2 cykle to duzo myslalam ze uda sie od razu chyba damy sobie spokoj bo juz nie ma sil :(:(:(:(

Ty poważnie piszesz? :O Dziewczyno, trochę rozsądku, bo co zrobisz, jeśli przyjdzie wam dłużej poczekać na dziecko? Poczytaj sobie np. topik JEDNO MARZENIE. Albo lepiej nie, bo jeszcze na własną rękę dojdziesz do wniosku, że jesteś/cie bezpłodni.

Gość Nina85
dlaczego nie zachodze pomocy plissssssssssssssssssss:(

Gość Nina85
ja niechce dluzej ja chce juz dziecko i koniec dlaczego sei nie udaje nei mam zamiary czekac np rok albo pol roku załamałabym sie juz nie daje rady bo na msei nei udaje:(

Normalnie brak słów :O Ja chcę, ja chcę, o matko :O To nie czekaj, tylko decyduj się na inseminację, in vitro lub adopcję. Albo prowo albo jakiś podszyw, bo trudno uwierzyć, żeby DOROSŁA kobieta pisała takie bzdury.

Gość Nina85
nie to zadne prowo nie jest ja chce juz dziecka dla mnie to duzo czy to tak trudno zrozumiec ? nie wydaje mi sie a moze za malo sie kochalismy w poprzednich dwóch cyklach jak myslicie i nie zaszlam?

Trudno, bo bredzisz i tyle. Wielu lekarzy dopiero po dwóch latach uznaje, że są jakieś konkretne wskazania do szeregu specjalistycznych badań. No ale zawsze możesz nakłamać, że staracie się o dziecko od lat i jakoś wam nie wychodzi.

Gość autorkoooooo
berdzisz jak nie normalna ja sitaram sie juz 3 lata o dzidzie i co mam zrobic dac sobie w łeb?? tak jak pisz osoba wyzej nam gin dal dopiero skierwanie po 2 latach na szereg badan a i tak poszlismy do kliniki i dopiero tu sie nami zajmuja konkretnie wiec przestan

Gość Nina85
no to juz twoj problem nie moj ja nie musze sie wcale tyle starac czasu nikt ci nie kazal czekac 3 lata ze staraniami

Gość Nina85
Bardzo dzieuje osobie która podpisuje si emoim nickiem... myślałem że tu takich scen nie ma... zadowolona sie z siebie jesteś bo dla mnie śmieszne jest co robisz..

Gość Nina85
Dziekuje za odpowiedź tym co sie wypowiedzieli a tej co sie podpisywała moim nickiem mówie że jest strasznie głupia... Pozdrawiam i dzękuje

Gość pocahontas8k
Radzę Ci jak ktoś tu wyżej poczytaj topik JEDNO MARZENIE to dopiero zobaczysz po ile lat!!! ludzie starają się o dziecko i dopiero potem napisz coś więcej w tym temacie.

Gość anna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Na problemy z zajściem w ciążę pomaga ziele niepokalanka. Pozdrawiam :)

Gość Kamila

Mam problemy z zajsciem w ciąże i lecze się u ginekologa w klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/.Bardzo dobry lekarz i moge go polecić. Bardzo jestem zadowolona z usług w tej klinice.

Gość Felicja

W mojej ocenie należy poznać swój cykl, polecam Cyclotest My Way komputer cyklu z trybem antykoncepcji i planowania dziecka, dla mnie sprawdził się idealnie.