Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vampire Blood

Ile razy w tygodniu się bzykacie ?? :)

Polecane posty

na jezdzca to ja chyba raz w zyciu doszlam.... milion lat temu... na odwrocona kowbojke to juz szybciej.... a z kochankiem uwielbiam na stojaco przy scianie z noga na jego ramieniu. i nogi na pagony

ja tez lubie dluga gre ale z tym moim kochankiem najbardziej lubie jak wchodzi do mnie do domu i bez zbednych slow od progu zaczynamy sie calowac i rozbierac po drodze do sypialni a potem juz tylko piora leca :D

Gość lulki
djadamos nie wstyd ci spedalony pedale?

Gość DJADAM0S
Czy są chętni na wydupczenie mnie w pupę?:P

Gość kto powie jak to jest
na odwróconą kowbojkę ?

Gość ROZRUSZNIK
Ja ciebie a potem ty mnie DJADAMOSIE

Gość Radekxx21
Ja zazwyczaj 2-3 razy w tygodniu zdarza sie że co dwa. Tak różnie. Gdybym mógł to codziennie co najmniej pół godziny dziennie... ;P Przydałby się ktoś z moim temperamentem ;)

Gość nieśmiała*****
może wy mi poradzicie bo widzę że bardziej doświadczeni jesteście niż ja. od jakiegoś czasu kocham się ze swoim facetem ale nie wiem czy ze mną jest coś nie tak bo nie mam orgazmu. Dodam że jest to mój pierwszy facet z nim straciłam dziewictwo. Wiem że może do tego potrzeba czasu ale boje się że on pomyśli iż mnie nie pociąga. Domyślam się że zaraz ktoś tu mnie objedzie że gówniara pisze więc dodam iż mam 26 lat a mój facet 27. On ma wielki temperament a ja dopiero się "uczę". Poradźcie mi co jest nie tak ze mną bo bardzo mi zależy na nim. I chciałabym żeby poczuł się kochany. wiem że chciałby abym to ja przejęła inicjatywę w łóżku ale ja kompletnie nie wiem jak się poruszać w pozycji na jeźdźca np.

Gość nieśmiała*****
i co zrobić aby moje sutki sterczały bo jakoś nie reagują na jego dotyk. ze mną jest chyba coś nie tak zaczyna mnie to denerwować

Gość EryczekBI
DJADAMOS ODEZWIJ SIE !?

Gość gość
Momentalnie bzykam sie codziennie bo do tego mam trzech facetow z dobrymi bolcami a ja nie mam nic innego do roboty to do poludnia odpoczywam a wieczorem ktorys zawsze mnie posuwa

Gość do tego powyżej
chyba tata cie posuwa z zad i paszcze ty kupo g***a

Gość Facettttt
Kurde przeczytałem pierwszą i drugą stronę i trochę jestem zniesmaczony. Osobiście jestem singlem i nie chce tego zmieniać, zaliczam wszystko co mogę i co ładne (jestem hetero) nie czuje się z tego powodu jakimś macho - o tym, że jestem twardym facetem świadczy mój charakter nie to, że zaspokajam normalne ludzkie potrzeby. Nie uważam dziewczyny, które lubią sex i go często uprawiają z różnymi facetami za dz***i tylko za normalne osoby, które też mają swoje potrzeby i szanuje to, że nie boją się o tym mówić i to robić. Sex nie jest czymś złym i nie powinien być tematem tabu ale TOTALNIE nie szanuje ludzi, którzy są w związku i zdradzają - bez względu czy to facet czy kobieta - dla mnie taki ktoś jest zwykłą szmatą, ścierą do podłóg. Osobiście nie mógł bym być z dziewczyną, kłamać że ją kocham a walić się z innymi, takie zachowanie to zwykłe szmaciarstwo i brak zasad. Po co z kimś jesteś, robisz komuś nadzieję a tak naprawdę rżniesz się gdzie popadnie i z***biśćie ranisz kogoś :/ Strasznie to chore