Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaggg32

kto cos poleci mi

Polecane posty

mam zapalenie warg sromowych strasznie wysłuszone i mnie piecze stosowałam zioła vagosan nie wiele mi pomogły mysle zeby sobie posmarowac wazelina a moze jakies okłady z rumianku lub jogurtu lub smietany błagam doradzcie mi cos strasznie szczypie ale mam podraznienie prosze o jakies rady moze ktos tak miał uzywałam masc crotrimazol ale jeszcze gorzej mi po niej..hm

Gość Agula:)
najlepiej niech ci lekarz cos poleci.

Gość kmnmknjuhb
kup tantum rosa w aptece i stosuj wg ulotki. najpierw posiedz w misce z rumiankiem;) potem przepłucz tanatum rosa zaaplikuj-APIVAGINUM http://www.domzdrowia.pl/84922,apivaginum-globulki-propolisowe-z-kwasem-hialuronowym-5-globulek.html

Najlepiej byłoby iść do lekarza, ale jeśli chcesz się jeszcze wstrzymać to ja poleca sudocrem.

Gość lady bronka
spróbuj provag zel, ma właściwości nawilżające, może pomoże. a może coś dla dzieci na odparzenia, jakiś bephanten, sama nie wiem...

Kup olejek z oregano w kapsułkach i bierz dwie kapsułki dziennie. Trochę kosztuje, ale warto. Zwykłe leki też potrafią kosztować. Same probiotyki 20 zł. Clotrimazol w kremie chyba jest bez recepty.