Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się żyć!

Nie chce mi się żyć!!!!!:(

Polecane posty

Mój facet to frajer! Jestem w ciąży a on mnie olał, od tygodnia jest w PL a do mnie jeszcze nie zajrzał.. :( jest mi tak przykro :( od trzech dni to samo.. przyjade jutro.. i co? i go nie ma ;( !!! Kocham to dziecko ale nie mam żadnego dochodu i go nie utrzymam.. co mam zrobic? moi rodzice tez nei maja warunkow.. dom samotnej matki mi został tylko.. ;(

..dodam ze to dopiero drugi miesiąc ciąży.. mam jakies komplikacje.. on mial przyjechac i mielismy jechac do lekarza... :(

żona-swojego-męża.. to nie tak! Zapewniam Cię! On bardzo chcial tego dziecka.poniewaz juz bylam w ciazy ale nic z tego nei wyszlo, ciaza obumarla ;( nie wiem co mu odbilo.. bylo wszytsko ok.. jeszcze w czwartek dzw.nic nie mowil, ze wraca.. nie wiem o co chodzi :(

Jest to bardzo poniżające ale tak zrobię!

..;( tak bardzo kocham tego dzidziusia..ale ja nie moge go miec ! ;( bede miala wyrzuty sumienia.. ale jestem naprawde teraz w trudnej sytuacji :( nie mam nic ! kompletnie zero!!! :(

Mam.. ale jak mam iść do nich? Bez niczego? tak z pustymi rękoma :(

Moja mama ma dosyć problemów tzn moi rodzice.. poza tym u mnie w domu nei ma warunków na wychowanie dziecka.. nie przelewa sie im :( nie chce im dawac wiecej problemów... ;/ a rodzina inna daleko.. nie wiesz moze jakie sa warunki przyjecia do domuy samotnej matki.. wygooglowalam ale nic konkretnego nie pisza ;/

Gość dyskretne_pytanie
KURWA, wy tępe baby - czytacie te popierdolone historie, a i tak was to niczego nie uczy !!! Idziecie potem i bierzecie sobie za mezow takich bydlakow !! tepe dzidy !!!

z nim już nie ma co gadać.. będzie kłamał.. :( nie rozumiem tylko jednego- jak można się przez miesiąc zmienić o 180 stopni?! nie ogarniam kurwa ;(

Powiem ci złotą radę którą wbij sobie do głowy: Facetowi jeśli kocha i mu zależy to jak go wywalisz drzwiami wejdzie do ciebie oknem i zrobi wszystko żebyś była szczęśliwa. Jeśli twój cię tak traktuje to niech się wali. Jak bedziesz dla niego zimna i nie będziesz na niego czekała to może zmądrzeje i zorientuje się co stracił?

Najgorsze jest właśnie to, że ja go kocham! Ale będąc sama z dzieckiem i bez grosza nic nie zdołam.. a jego obiecanki nic mi nie dają .. bo słuchaj: jakby mu zależało na mnie i na dziecku, to by przyjechał.. chociaż na chwile.. a on ma olewke, tylko ciągle mówi, że przyjedzie a jak go nie ma tak go nie ma..... ;(

Sorry nie doczytałam całego wątku. Skoro chciał dziecka a juz raz poroniłaś to faceci tak mają że uciekają od problemu. Boi się o was i woli uciec niż znowu usłyszeć od lekarza że jest źle. Musisz z nim porozmawiać i powiedzieć że się boisz kiedy go nie ma przy tobie. Nie on się zmienił tylko problemy go zmieniły. A powyższa rada oczywiście nader aktualna. Pozdrawiam :)