Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

Przelew bankowy po ilu dniach na koncie?

Polecane posty

zapkupiłam bluze na allegro u pewnego pana. wplacilam pieniadze w piatek a on twierdzo ze do dzis ich nie ma. czy to mozliwe?

Gość jhuhj
max 3 dni , jesli ten sam bank to kilka godzin

Gość jhuhj
płaciłas przez allegro ?

inny bank. no tak wlasnie myslalam. ale on dzisiaj do mnie pisze ze jeszcze nie ma tych pieniedzy. co mam robic?

Gość dyskretne_pytanie
Jeśli robiłaś wpłatę np. na poczcie czy w jakiejś innej placówce, to jest to możliwe. Przelew jednak idzie jeszcze tego samego dnia, a czasami na drugi dzień. Czyli coś tu nie gra....

nie, zrobilam zwykly przelew bankowy, taki jak wypisuje sie na karteczkach. nie pierwszy raz tak zrobilam, i dziwie sie ze on twierdzi ze nie ma jeszcze pieniedzy. w dodatku zamawialam nie sobie i jest mi glupio

Gość jhuhj
poczekaj do poniedziałku max i zgłos sie z dowodem wpłaty do banku w którym płaciłas

Gość jhuhj
pewnie dzisiaj lub jutro dostanie kase - spokojnie z wypłata bankowi sie nie spieszy :)

Jesli placilas na poczcie to tak, moze miec za tydzien jesli przez PZA, powinien juz byc, ale w wyjatkowych przypadkach nie ma jesli z banku do banku powinien byc...

Gość jhuhj
Calluna jak ty swietnie tłumaczysz :( buuu woła o pomste :(

Gość jhuhj
spoko zuzka - nie zginą :) poczekaj jeszcze do jutra

Gość buty buty butyyy
jak robilaś wypisując taka karteczke, to może iść do 14 dni (wg regulaminu placowek typu poczta, bank). Ja sama troche na allegro handluje i zdarzalo sie, że kasa wplacona na poczcie/banku, a u mnie zaksiegowana po ponad tygodniu. Jesli jednak robisz przez internet, to tu masz link do sesji elixir http://www.money.pl/banki/elixir/ i mozesz sobie sprawdzic, o ktorej najwczesniej z Twojego banku wyszlo, i kiedy potem jest pierwsza godzina ksiegowania w banku odbiorcy