Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_blondyna

biorę udział w konkursie, mogę liczyć na Wasze głosy?

Polecane posty

Gość mala_blondyna

Aby zagłosować należy wejść w poniższy link i kliknąć "głosuj". Żeby zagłosować trzeba polubić stronę Oriflame na facebooku, ale po oddaniu głosu można, że tak powiem "odkliknąć" :) https://apps.facebook.com/megafonikonkurs/277/?contest_id=277&view=photo&id=3207&state=f8995991eacd194f707d7dc79fd6c3e9& Z góry bardzo dziękuję za wszystkie głosy :)

Gość iocjjjj
kolejny bezmózg... Skąd się takie biorą?

Gość mala_blondyna
każde ma prawo do swojego zdania na ten temat. Szkoda tylko, że nie każdy potrafi je ładnie ubrać w słowa...

Gość WYPlERDALAJ W PODSKOKACH
🖐️

Gość mala_blondyna
taki poziom wypowiedzi charakteryzuje kafe, na innych forach jakoś ludzie potrafią się zachować. Nikogo do głosowania nie zmuszam. A Wasze komentarze świadczą tylko o Waszym poziomie inteligencji, a raczej o jej braku.

Gość ja pierdoleeeee
wykurwiaj dziffko

Gość siunia22
co za debile, zazdroszczą Ci i tyle!!!! śliczna jesteś :)

Gość mala_blondyna
Byłabym wdzięczna jeśli byście pisali więcej, podnosicie mi temat ;d Chociaż wasze beznadziejne i nic nie wnoszące wypowiedzi się do czegoś przydadzą :)

Gość mala_blondyna
Dziękuję Siunia :)

Gość siunia22
nie ma za co :) piszę jak jest.... a poziom ludzi na kafe jest....................... bez komentarza.....

Gość mala_blondyna
Niestety. Kiedyś zaglądałam tu dość często, ale jest coraz gorzej. Nie wiem dlaczego ludzie wypowiadają się w ten sposób. Przecież ja nikogo do głosowania nie zmuszam. A jeśli komuś się nie podoba mój temat może to napisać w inny sposób niż mnie obrażając. Nie wiem co przemawia przez tych ludzi, że się tak zachowują. Dobrze, że są tu jeszcze normalni ludzie jak Ty Siuniu :)

Gość siunia22
próbuję zmienić ten beznadziejny ton ludzi.... ale raczej mi się nie uda, nakręcają się i nakręcają, ale sami nie wiedzą na co???? łobuzy niegrzeczne :) w rzeczywistości w oczy komuś by tak nie powiedzieli, ale przez neta to mają odwagę, normalka.... nie przejmuj się!!!

Gość mala_blondyna
Nie przejmuję się:) Wiem, że nie ma czym, bo ich teksty są bezpodstawne:) I faktycznie jest tak jak piszesz, że jak człowiek stara się być miły i jakoś załagodzić sytuację to oni jeszcze bardziej "napadają". Nie potrafię pojąć takiego zachowania.

Gość aga7b
Polecam świetną stronkę: www.pogodaducha.pl