Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rohy

Wytłumaczcie mi zachowanie faceta

Polecane posty

Jest taka sytuacja, ze studiuję wieczorowo i od niedawna pracuje na umowe zlecenie w bibliotece na moim wydziale. Jakies 2 tyg temu pomagalam pewnemu czytelnikowi szukac ksiazki i chwila razem gadalismy, bo on juz studia konczy, a ja jestem na III roku. Od tej pory jak mnie widzi to czeka, obserwuje, gdy jestem wolna to probuje zagadac, pyta sie w jakie dni pracuje. Czasami go zbywam ,tak jak dzisiaj bo obok siedziala pani kierownik i nie chcialam zeby wygladalo ze gadam a nie pracuje. Ten facet nawet jak chce cos wypozyczyc a ja jestem zajeta to czeka zeby do mnie podejsc nawet gdy obok panie sa wolne. Jak Wy to widzicie? O co tu chodzi?

Gość ..............q...............
wpadłaś w oko,jeśli ci sie podoba udawaj niedostepną, zyskasz więcej, i od razu sie nie umawiaj,ale tez go nie ignoruj. Może to ta wielka miłośc

Facet jest wysoki i w miare przystojny, ale ma wadę wymowy i jak gada to muszę sie nieźle skupić zeby go zrozumieć, wiec raczej nie wyobrazam sobie zwiazku jesli o to mu chodzi. W sumie za kazdym razem go zbywam, mowie ze musze obslugiwac czytelnikow, ale nic sobie z tego nie robi

Gość iocjjjj
Czyli jakiś maniak. Mielismy takiego na kursie językowym, lektorka wpadła mu w oko i skończyło się na tym, że chowała się u nas w pokoju albo ktoś ja odprowadzał do samochodu, bo facet łaził za nią i nie chciał sie odczepić, był strasznie namolny. Najadła sie strachu, bo nie wie do końca, czy nie sledził jej aż do domu!

Tak bo bardzo ciezko go zrozumiec. Dziwne, ze facet nic z tym nie zrobil . W sumie ciekawe jak zdawal egzaminy bo u nas to glownie ustne.

Gość biedrooooonkunia
Ja bym bardziej zwróciła uwagę na tekst "mówię ze przeszkadza, a on sobie z tego nic nie robi" - no super... Faktycznie maniak, albo facet bez wychowania. Nie obchodzi go ze jesteś w pracy i moze ci narobić kłopotów?

Gość vbvbvbvbvbv
podobasz mu sie

Gość ffffffffasfasdfasf
Rohy Ale co mam zrobic zeby sie odpie**olil? Zrób mu gałe i będziesz miała spokój bo on pewnie nie chce nic więcej niż Cie wychędożyć :P