Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pitahaya27

ale się wkurzyłam na faceta...Przesadzam?

Polecane posty

Hej. Strasznie się wkurzyłam na mojego faceta wczoraj.Oczywiście teraz jest wszystko na mnie,że robię aferę i przesadzam,że jestem wariatką :( Mój chłopak miał wczoraj wolny dzień bo robił badania rano.Ja byłam w pracy.Wróciłam okołon 18 radosna,że już w domu i spotkam w nim mojego faceta,coś razem zjemy i będzie miło.Wracam a tu od progu mój K.jak chmura gradowa..naburmuszony i widać,że jest wkurzony.Pytam więc co się stało a on do mnie z ryjem,że mu jakaś gra na kompie nie działa,bo serwer tej gry został wyłaczony i że to mój kuzyn polecił mu ten serwer,że jest głupi i stracił kilka dni na robienie postaci a teraz nic z tego nie ma :O.Później wjechał na mnie,że pewnie gdybym ja mu wybrała grę to też nie umiałabym wybrać czegoś dobrego i takie tam.Wściekłam się strasznie bo nic mu nie zrobiłam,żeby jazdy o pojebaną grę robił.Poza tym nie ma nic innego do roboty tylko gra i gra.Powiedziałam mu,że jest mi smutno bo wracam do domu i ciesze się,że coś razem porobimy a on tylko gra i gra to się już obraził.poszłam do kuchni robić obiad i za chwilę przyszła moja siostra do nas.Siedziałyśmy sobie w kuchni bo ja gotowałam i gadałyśmy a K.w drugim pokoju zły.gadałam z moją siostrą,chciała mojej rady-chwilkę posiedziała i wyszła.Wracam do pokoju,przynoszę obiad a mój facet z krzykiem znowu,że on nie będzie jadł bo mu dupę za plecami do siostry obramiam i on słyszał jak coś na niego mówiłam.Zrobiłam oczy jak 5zł bo gadałyśmy o byłym siostry i o znajomych a nie o moim facecie.Coś musiał źle zrozumieć,podsłuchiwał i już niby,że o nim.Wziął w nerwach talerz,walnął jedzenie do kosza a talerz do zlewu i wyszedł po fajki niby.Ja się tak wkurwiłam,że spakowałam kilka rzeczy i pojechałam spać do siostry.Wieczorem przysłał mi smsa,że mi nie4 zależy na nim,że ciagle mu dowalam i robię jazdy a teraz za piedołę się obraziłam i jestem wariatką.i że niby ma jasnośc teraz jak mi zależy skoro uciekłam do siostry :O

Gość uraburakrolowapodwora
pizduś- plastuś. Zruzumie i przyleci z przeprosinami:)

jakiś popierdolony ten twój facet :O🖐️ gdyby mi facet zrobił awanturę O NIC i jeszcze wyrzucił zrobiony przeze mnie obiad, rozbiłabym mu talerz na łbie :classic_cool:🖐️

Gość paskudna ta kurteczka
nie przesadzasz!! ale bym gosciowi jazde zrobila hehe

Gość twims
Ale stopkę to masz adekwatną do tematu :p

Gość Agula:)
Faktycznie ten twój facet jakis nienormalny. Takiemu nie dogodzisz. Postaw mu twarde warunki albo go kopnij w dupę:) Ale szczerze wątpie żeby się zmienił.

Gość wewtwet
Wiesz co mnie najbardziej uderzyło w tym topiku? "Mój chłopak miał wczoraj wolny dzień (...) Wróciłam okołon18 (...)poszłam do kuchni robić obiad " Czy Ciebie porąbało? On siedzi w domu na dupie cały dzień a Ty wracasz o 18 i od razu do garów? :O

Gość to jakaś porażka wielka
Reasumując: -najechał na Ciebie bez powodu po tym jak charowałaś cały dzień w pracy a on siedział na du pie -zamiast go pogonić poszłaś mu gotować! -w podzięce najechał na Ciebie po raz drugi i jeszcze wywalił Twoje danie do kosza -teraz twierdzi że Ty robisz sceny To jakiś rozwydrzony hipokryta który nie ma za grosz troski :( Współczuję chłopaka. No chyba, że na badaniach coś złego mu wyszło i nie powiedział Ci o tym, każde inne wyjaśnienie uważam za niedorzeczne.

mialas prawo sie wkurzyc na twoim miejscu bym go zostawila bo jak wyobrazasz sobie z nim zycie w przyszlosci?

Gość 0958943534
ale ja bym wróciła i ten talerz na ryj wywaliła. i poleciła skonsultować się z psychiatrą!