Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kladia007

czy jest ktos po 25 roku zycia bez dzieci?

Polecane posty

Gość kladia007

bardzo bym chciala dziecko, mam 7 lat faceta jednak nasza sytuacja jest ciagle nietsbilna i boje sie z enie utrzymam dzidziusia tym samym chyba nigdy go miec nie bede :(

Gość lejla28
ja mam 28 i nie mam dzieci...tylko ze ja nie chcę mieć dzieci

Gość ksieeezniczkaa kafeee
A ja mam 31 i tez nie mam dzieci. I tez nie chce miec :) swoja droga czuje sie na 20 :p

Gość truttuty
Ja mam tez 25, i też nie mam. Też mam faceta (a właściwie już od roku męża) od 8 lat. I też nasza sytuacja jest niestabilna puki co. Ba, ja nawet nie wiem kiedy ona się ustabilizuje. Generalnie chciałabym mieć dzieci. Ale szczerze powiedziawszy to nie wyobrażam sobie tego teraz, poprostu nie mam czasu... Takie czasy

Gość dziwne rzeczy
ja mam 26 lat i jestem bez dzieci, nie licząc 6 miesięcznego stworka w moim brzuszku :D

Gość ja mam 25 lat i 1,5 miesiaca
nie mam dzieci...mieć generalnie chce, jedno, mam faceta ...od 3 lat ale na razie nie czuje by to byl czas, wole jeszcze troche luzu i swobody finansowej...dziecko to mega wydatek, nie mowiac o najwazniejszym..wychowaniu

Gość ja86sia
ja mam 25 lat i nie mam dzieci... aczkolwiek przymierzamy się powoli do tego, tylko, że dopiero skończyłam studia i jestem na etapie szukania pracy, jak popracuję w zawodzie z 6-12 miesięcy to będziemy mogli starać się o dziecko... mieszkamy puki co u babci, więc nie mamy warunków... dopiero jak będziemy mieć mieszkanie i warunki to zdecydujemy się na dziecko, więc jeszcze z rok... Ale bardzo byśmy już chcieli :)

Gość majka@kajka
ja mam też 25 lat i też już bardzo bym chciała dzidziusia mój partner niby też i już ostatnio często o tym rozmawiamy tylko, ze my najpierw musimy ustabilizować sytuację prawną między nami czyli potocznie wziąć ślub a dopiero później będziemy mogli pomyśleć o maluszku tyle, że to wszystko tyle trwa a ja chciała bym już :(

Gość beta ze wsi
ja mam 25 lat, w tym roku wzięliśmy ślub po 5 latach znajomości. W domu rodziców męża mamy osobne mieszkanie, oboje mamy stabilną sytuację zawodową, a na dodatek dobrze płatną, w sumie nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy mieli już dziecko, ale zawsze jest jakieś ale. Chociaz w sumie się nie zabezpieczamy, więc lada moment kto wie :)

Gość ja mam 25 lat i 1,5 miesiaca
ileż tu 25latek:)

Gość też mam 25 lat
i na razie dzieci brak, ale jak przyjdzie czas to będę miała. Przypuszczam, że w okolicach 30stki.

Gość ksennnaaaaa
tak 34 bezdzietna, po jednym poronieniu

Gość jakakaja
ale durne pytania zadajesz, jakbys zapytała czy jest tu ktoś po 40 stce kto nie ma dzieci to bym jeszcze zrozumiała ale po 25 roku zycia ? Ty jesteś normalna ? Czy pochodzisz ze wsi gdzie każdy kto skończy 20 lat musi mieć męza i zrobić sobie dzieciaka.

Gość harmid
mam 25, koncze studia, nie mam pracy. Mam meza od kilku miesiecy ktory pracuje, mamy mieszkanie wlasne i duze. Nie mamy dzieci, chcemy mieć ale nie czujemy sie jeszcze gotowi.

Gość frodo11111
28 lat - nie mam dzieci i nie chce mieć

Gość jjijoi
ja pierdole, co za zacofany kraj - 25latka bez dzieci to jakies dziwadlo:O

Gość a ja mam ina
mam 26 chce urodzić mając 36 więc jeszcze 10 lat swobody

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
mam 27 i przez najbilzsze 8-9 lat nie planuje dzieci :P

Gość nieebieska
skonczylam 31 lat i tez nie mam dzieci... czuje sie jakbym miala ciagle 20 :D

Gość a ja mam ina
Moja była najlepsza przyjaciółka też ma 26 lat. W wieku 18 lat poznała na wiejskiej dyskotece chłopaka. Wyszła za niego mając 23 lata. Dziś mają 2-letnie dziecko. Jej mąż to tirowiec, po zsz. Ona po zaocznej matematyce. Nie pracuje, w zasadzie nigdy legalnie nie pracowała, więc cv ma czyściutkie jak łza, ubiera siebie i córeczkę w lumpeksach. Od dawna nie może znaleźć pracy, mieszka w obskurnej dzielnicy, wynajmują nędzną kawalerkę. Jej mąż ma poważne problemy z posługiwaniem się zdaniami złożonym, dziecko jeszcze nie mówi. Nie utrzymują z nią bliskich kontaktów od 3 lat, czasami jak na siebie wpadniemy wymieniamy kilka nic nieznaczących zdań. Niedawno nasza wspólna znajoma powiedziała mi, że ów była przyjaciółka święcie uważa, że jej zazdroszczę, tego że ma dom, męża i dziecko. To smutne ale taka jest mentalność znacznej części polskich kobiet.