Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamszukamas

Odziez uzywana wawa..moze ktos zna to miejsce

Polecane posty

Gość szukamszukamas

Witam. Znajoma handluje w sieci odzieżą używana,jeździ po towar gdzieś w okolice warszawy,bardzo fajne te szmatki przywozi i dość tanio.Sama chciałam tam pojechać żeby zrobić zakupy dla siebie-nie na handel.niestety znajoma bardzo się wykręca,nie chce podać namiaru na ten punkt-chyba boi się ze wejdę jej w rynek...a mnie to absolutnie nie interesuje,nie mam czasu się w to bawić.Chciałam tylko ubrać siebie i rodzinkę za nie duże pieniądze.Jedyne co wiem to to ze jest to w okolicach warszawy,kilka połączonych z sobą hal(tak wnioskuje z opowiadań),ceny za ubrania 5pln szt,kurtki około 12pln,maja również buty-odzież z importu.Jeździ tam zawsze w środy popołudniu,śpi gdzieś tam w okolicznym hoteliku i w czwartek z samego rana robi zakupy-bo w czwartki właśnie jest tam nowa dostawa. Czy ktoś z was ma pomysł,skojarzenia,lub się orientuje o jaką hurtownie czy też coś w tym typie chodzi? Od niej się informacji nie doproszę,ludzka chciwość czasami mnie zadziwia.

Gość taka jedna blondyna
Chętnie się dowiem, nie kojarzę tego miejsca. Nie dziw się koleżance że nie chce się przyznać, to przecież jej biznes :)

Gość szukamszukamas
Czasami wspomina ze moge sie z nia kiedys zabrac,ale jak faktycznie jedzie to dowiaduje sie po fakcie ze byla.Ja jej biznesu nie zepsuje,bo nie handluje ani tez od niej nie kupuje-ona na handel jezdzi po dziecieca odziez.

jesli to sa rzeczy nowe to zaraz za Raszynem jest Wolka Kosowska - chinskie centrum handlowe. ale nie wiem, czy maja tam uzywane, chyba tam bezposrednio nie, ale gdzies nieopodal cos kojarze

Gość szukamszukamas
nie,to nie chinszczyzna,raczej uzywka i koncowki kolekcji z angli.

kurde ale coś mi świta że na tej trasie gdzieś to było. sprawdziłam na necie, są dwie hurtownie na tamtej trasie, na al. krakowska 22 w Jankach i w Falentach Nowych Falencka 15, to jest chyba tuż za raszynem. albo przed. nie pamiętam. ale tamte okolice jak jedziesz