Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriuszkamuszkaa

co na zaparcia ja juz tego nie wytrzymuje heeelp

Polecane posty

od jakiegos czasu mecza mnie zaparcia bylam u lekarza dala jakies leki nic, jem gruszki sliwki popijam to woda nic :( od wczoraj pije jeliton tez nic ;/ od niedzieli nie bylam w wc, dzis musze sie wspomoc senesem bo brzuch mam jak balon ale nie moge go czesto uzywac znacie cos co mi w koncu pomoze??

Gość zmiana diety
dużo naturalnego błonnika, ewentualnie suplementacja, ćwiczenia fizyczne (warto rano, przed śniadaniem wypić szklankę wody z sokiem z cytryny lub namoczyć na noc suszone śliwki, rano wypić tę wodę z moczenia, a śliwki można potem dodać do jedzenia jakiegoś lub zjeść same, a następnie wykonać kilka serii przysiadów, brzuszków, podskoków). Nie da ci wiele doraźne łykanie środków z apteki, trzeba trwale zmienić nawyki żywieniowe i w ogóle tryb życia.

spróboj jeść tylko jabłka przez trzy dni i dużo dużo wody i zielonej herbaty przy okazji oczyści organizm i schudniesz.:-) do tego polecam rano dwie tabletki bisacodylu albo dwie rano dwie wieczorem senefolu zadziała napewno choć bisacodyl lepiej działa.:-) no można że aż za ale jest super :-)

zawsze miala problem z zaprciami ale teraz to juz jest przesada ;/