Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkjnksjdfnkjsndfjds

Co robić?!?!?!?!?!?!

Polecane posty

:(

Mam mały problem , jakiś czas temu na włoskim czacie poznałam przesympatycznego Włocha, miło nam się pisało,minęło troszkę czasy , wymieniliśmy się numerami telefonu etc...Zaczął wspominać , że odwiedzi mnie w Pl, nie wierzyłam mu, z własnego doswiadczenia wiem , że większosc Włochów dużo mówi , nie pokrywając tych słów czynami...natomiast on oznajmił mi , że kupił już bilet do Pl i będzie w sobote na lotnisku :O jest tylko jeden problem...mam faceta...z Włochem miło mi sie gadało ale nic poza tym, jemu o tym nie mowilam bo myslalam , ze tak tylko mowi o przylocie ...jestem w dupie:O

Gość PoCoMiToBylo
cóż przynajmniej zwiedzi sobie..polskę :) hahaha

Ale on mnie zaskoczył ! dzis napisał smsa , że kupił juz bilet , ze bedzie w sobote :O gdybym wiedziała , ze do tego dojdzie , ze nie kłamie a mowi prawde juz dawno bym zakonczyła tą znajomosc...a teraz on przyjedzie i co?1 będzie tak czekał na mnie na tym lotnisku?1 szkoda mi go...

problem taki , że kupił juz bilet i nie wiem czy jest mozliwosc aby go zwrócił , ze względu na to , że kupił go praktycznie przeddzien wylotu , pierwszą klasą zapłacił za niego na pewno nie małą kwotę ...:O

dlaczego zalosna?! ze mi faceta zal ?! naprawde jest ok , nie myslalam tylko ze az tak prawdomowny:D

Gość pan dziekan
o matko curko zaraz mi sie tu rozpłaczesz i coś głupiego zrobisz więc lepiej skieruj oczęta swoje na te fotke nizej i powiedz czy bys nie chciała takiego ogiera u siebie w łóżku http://republika.pl/blog_oy_957843/1916113/tr /pan_dziedzina.jpg

Gość PoCoMiToBylo
zwrócić może ...ale wydaje mi się że sama tego nie chcesz:)

racja...sama nie wiem czego chce...moj mnie zaniedbuje , ciagle praca praca praca ...z jednej strony nawet by sie nie dowiedzial gdybym sie spotkala z wlochem , z drugiej zas nie chce go klamac i za jego plecami urzadzac sobie spacerki z wlochem...

Gość i ty się dziewczynko łudzisz
że ten włoch specjalnie dla ciebie tu przylatuje? zapewniam cie, że leci do jakiejś innej baby a ciebie sprobuje zaliczyc przy okazji..