Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plllaszcz

Co sądzicie o takim płaszczyku na jesień - proszę napiszcie....

Polecane posty

Jak ci się podoba to weź, sam pomysł fajny, tylko kolory są koszmarne...chociaż, jakby dobrze dodatki dodać to dość "hippisowski" styl.

Gość kokolinka
osz ja cię kur*a jego jeb*nego mać co za obrzydliwa cerata w kratę :o już dawno nie widziałam takiego paskudztwa!

Gość kkithlp
Nie jest taki zły. Im dłużej patrzę, tym bardziej mi się podoba. Ale kolory mogłyby być inne.

Gość wsedrftgyhujhjhgdfsdfgbhncx
brzydki, a na tym zdjeciu wyglada okropnie, podejrzewam ze ty tez bedziesz wnim wygladala okropnie. ale zaloze sie ze gdyby to ubrala jakas top modelka z dlugimi nogami, waskimi spodniami, mega obcasy, jakis szal i ogolnie cala stylizacja wokol tego plaszcza to wygladalby dobrze. ale jak masz go nosic ot tak, do dzinsow to bedzie wygladal wiesniacko

fuu jak dla mnie okropny materiał, brzydkie łączenia kolorów takie po prostu szarobure kwadraty i jakoś wcale te kolory nie są zywe na jesien uwierz mi, że mój jednokolorowy płaszcz których nie lubisz jest o niebo ładniejszy :P nie no sory, nie podobają mi się nawet kolory, ale to rzecz gustu :)

Gość Plllaszcz
pisze, że kolory na zdjęciu wyszły gorzej niż w rzeczywistości. Jestem wysoka, mam 178 cm, bardzo długie nogi, myślę, że nie byłby taki zły.... Te 170 zł to żadne pieniądze, chyba go sprawdzę...

Gość szukaj mnie dziś.
a to se kup i się nie zdziw jak inni będą myslec że masz go z pomocy dla potrzebujących

Gość krok za krokiem
najokropniejszy plaszcz swiata:(

Gość krok za krokiem
no,ale kazdy zauwazy ,ze to ty na kilometr...

Gość Plllaszcz
No cóż, dziękuję za wypowiedzi.