Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkebnjfbhjebfwh

jaki odcien farby do wlosow?

Polecane posty

Gość jkebnjfbhjebfwh

http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/damskie/fryzura1131829.htm witam. czy ktos doradzilby mi jaka farba (odcien i firma) pomalowac wlosy aby uzyskac taki kolor? kupilam dzis farbe z LONDY, zloty braz ale wlasnie przeczytalam w internecie ze wyjda duzo ciemniejsze niz na opakowaniu, wrecz czarne, takze juz ja wyrzucam.. bardzo prosze o podpowiedzi..

Gość Zmysłowa Koteczka Ona
miałam bardzo bardzo podobny do tego kolor i nie farbowałam farbą bo niszczy ale szamponem koloryzującym dawał świetne efety, był bardzo tani i włosy były cudowne miękie błyszczące, jestem naturalną blondynką i chwytała ta szamponetka super na moich włosach,polecam

szampon w saszetkach przy takiej długości jak na zdjeciu potrzebne ci dwie saszetki firma marion kolor orzechowy brąz

Gość jkebnjfbhjebfwh
zmyslowa, to podaj mi nazwe tej szamponetki i numer. chociaz wolalabym farbe, mam mocne wlosy, farbuje od kilku dobrych lat i nic sie nie dzieje. dlugi czas mialam czarne wlosy, niedawno sciagnelam farbe (Palette!) i przeszlam na czerwony, jednak teraz juz bym chciala jakis brąz, a boje sie zeby znow nie wyszly czarne..

Gość jkebnjfbhjebfwh
zmyslowa, marion odpada.. nie lubie tej firmy... wolalabym cos z Loreala albo garniera;(

to nie doradzę próbowałam różnych firm i zawsze wracałam do mariona, nie stosuje innych produktów tej firmy to nie wiem jak z jakoscią ale te szamponetki to istna rewelacja loreale i garniery przxy nich wysiadają

Gość jkebnjfbhjebfwh
a mi te szamponetki nie 'biorą' wlosow...