Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3131

rozbrajające trzymiesięczne dziecko. a wasze?

Polecane posty

hej;) moje trzymiesięczne dziecko jest tak kochane. gaworzy, wysoko na brzuchu podnoisi główkę, bawi się gzrechotkami. Sama wyciąga smoczka z buzi. martwię się tylko że jak leży na plecachto próbuje się podnosić i co raz lepiej jej to wychodzi. a wasze? czy to nie za wcześnie?

Gość no pewnie ze moga sie
nie , u mojej tez tak bylo :) no ale wkrotce 4 miesiace bedzie miala to normalne :)

Gość jak robi to sama
to nie masz czym sie martwic wazne zebys sama ja nie prowokowala do siadu i nie sadzala

Gość no pewnie ze moga sie
a to ze sie podnosi to nie oznacza ze chce siadac , iz mocne jest itp tylko potrzebuje przytulenia , jak podnosi glowke nawet jak ja trzymasz wez ja w pozycje do siebie tak jakby przytulajac by miala przy sobie rece (nie wiem czy dobrze wytlumaczylam ) to dowiedzialam sie ze dzieci w tym wieku tak robia bo czuja sie nie pewnie co do swoich odruchow :)

Gość ferferf
moja corka trzymala glowke od dnia narodzin;) w wieku 3 miesiecy sie przewracala i probowala siadac, zreszta jak miala 4 to juz siedziala, ale moja corka urodzila sie bardzo duza i bardzo bardzo silna, obecnie ma 9 miesiecy i lazi a raczej przesuwa się przy sofie, do nieczego jej nie zmuszaj, kazde dziecko ma swoj rytm,

Gość jnkgvgwreg
boże jakie są żalosne te wasze zwierzania co dzieciak robi a czego nie :o aż się rzygać chce