Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r1pork1oprk3

powod dla ktorego nie chce miec dzieci-matka mowi ze jestem nienormalna

Polecane posty

Gość r1pork1oprk3

jestem osoba niepelnpsprawna mam zzsk-zapalenie stawow kregoslupa, bolesna wyniszczajaca choroba,leczona standardowo bo nfz nie chce jej leczyc nowymi drogimi lekami ale mniejsza z tym mam 540 zlotych renty;) nie mam faceta pochodze z bardzo biednej rodziny,nigdy nigdzue nie wyjezdzalam, nic nie widzialam mam aktualnie 22 lata nie chce miec dziecka!! nie chce skazywac go na zycie z chora matka, na biede bo raczej pracowac nie bede,na niepewny los nie mam nic a gdy mowie ze nie bede miec dzieci rodzice wmawiaja mi ze dzieci to szczescie i ze jestem nienormalna:o oni sa na moje oko nienormalni a co do szklanki wody na starosc-mam nadzieje odwodnic sie i umrzec:)

Gość sdsdsdsdfdfsdfdf
no a jestes jeszcze z tych chlopakiem co chcial sie z toba zenic? i mialas mu dzieci rodzic

Gość r1pork1oprk3
jestem samotna przykre??chyba raczej autentyczne:o normalne i zdrowe moglabym sobie walnac 3 dzieciakow a co mi tam:o ale co im zapewnie?? z moimi rodzicami od 22 lat wegetuje a nie zyje nie dzieki

Przykry powód, ale racja jest po Twojej stronie. Jeżeli nie czujesz się na siłach (ani fizycznie, ani finansowo) to nie ma sensu utrudniać życia sobie samej i jeszcze dziecku. Zwróć rodzicom uwagę, że z racji choroby nie będziesz w stanie zajmować się dzieckiem tak dobrze jak byś pewnie chciała.

Gość o co kaman...
to zostawil cie ten chlopak? mialas sie zenic

Gość r1pork1oprk3
zawsze moglam miec gorsza chorobe raka albo cos nie narzekam jetem w miare sprawna DZISIAJ ale nie wiem co bedzie za pol roku, rok pracowac narazie nie moge;/