Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

czy moge miec miesiączke w ciązy ? :(

Polecane posty

Gość iwonka13

skoro miałam normalną czerwoną krew ze skrzepami to okej ? to było tak : 1 dzien - plamienie z krwią 2 dzień - obfite krawienie (+ przezroczyste skrzepy) 3 dzień - to samo (+ przezroczyste skrzepy) 4 dzień - plamienie i czarnawe skrzepy) moge mieć pewnośc ze to nie ciąza ? powolewa mnie głowa, podbrzusze i krzyż. dodam że mam czestomocz i pieczenie wiec podejrzewam jakąs infekcje. np. zapalenie pecherza. 10 wrzesnia miałam stosunek a 23 dostałam ten okres. moge byc w ciązy? pisze do was bo nie ma mnie w domu i nie moge isć do gina :(

Gość mamusieńka..
raczej nie

Gość iwonka13
dodam też ze to był stosunek z dużą przerwa . przed tym stosunkiem, uprawiałam seks jakoś w połowie lipca i miesiączke miałam 2 dni po tym. W sierpniu miałam 24 sierpnia .

Gość iwonka13
to raczej moge być w tej ciązy czy raczej nie ? :)

Gość kokolinka
jak to był twój normalny okres ze normalnymi skrzepami to nie ma szans na ciążę

Gość iwonka13
no wlasnie czytałam dlatego pytam . Bo do tej pory to niby zanik @ to pierwszy objaw.. A co do okresu .. Już przedtem miałam taki. A skrzepy czytałam ze to normalne bo macica sie złuszcza. Wczesniej nie zwracałam na to uwagi :( są szanse na ciąze ? wy miałyscie plamienia albo miesiączke ?

Gość ja też szukam butów .
skrzepy w okresie +brak ciąży!!! Można miec plamienia przypominające okres ale do cholery nie miesiączkę !!! Zapytaj ginekologa to cie wyśmieje i nie wierz w te posty że dziewczynyn miały skrzepy przez kilka miesięcy w były w ciąży bo to BZDURA !!! :o

* =

Gość iwonka13
ja tez szukam butów - > bardzo ci dziekuje . czyli to coś innego niż ciąza ? :) własnie tak myslałam że skrzepy nie moga swiadczyc o ciązy. a ty skąd o tym wiesz ?

Miałam tak jak ty, tez mi pisali że w ciązy może byc okres więc poszłam do ginekologa któremu o wszystkim powiedziałam i autentycznie zaczął się śmiać, zbadał mnie i powiedział że zadnej ciąży nie ma, ale oczywiście nie uwierzyłam i poszłam do drugiego i też mu powiedziałam że czytałam że w ciązy może byc okres i tez się uśmiechnął :o i stwierdził że mogą ewentualnie występować słabe plamienia w czasie przypadającym na miesiączkę i to faktycznie jest częste ale to nie są takie plamienia jak przy miesiączce a jak juz sa skrzepy to w ogóle nie ma o czym gadać.

ps, ja miałam takie same objawy przy zapaleniu pęcherza więc kup żurawinę i sobie zażywaj.

Gość iwonka13
na serio miałaś takie objawy ? :) teraz to mnie pocieszyłas ;D ale bolał cie tez brzuch i plecy itd ? kupilam urinal i zazywam .

Gość iwonka13
ciesze sie . Ja miałam duzo skrzepów . I jak wyjełam tampona w 2 dniu to aż sie z niego lało . Mam nadzieje ze to nie ciąza . dobrze ze na cb trafiłam ;)

boał mnie brzuch tak jakby jajniki, biodar, piekło mnie w okolicy pęcherza i sikałam jak kot :o żurawinę brałam dwa tygodnie i przeszło.

"ciesze sie . Ja miałam duzo skrzepów . I jak wyjełam tampona w 2 dniu to aż sie z niego lało . Mam nadzieje ze to nie ciąza . " Tym bardziej nie ma takiej opcji żebyś była w ciąży !!! Wybij to sobie z głowy.

Gość osa/kosa
Ja miałam plamienia w ciązy ale były różowe i starczała mi jedna wkładka na cały dzień. bez skrzepów.

Gość iwonka13
mam takie objawy jak ty. Bardzo chciałabym sb to wybić ale jednak mysli sie o tym :( Bardzo dziekuje ci ze napisałaś do mnie. Uspokoiłaś mnie . Codziennie miałam te skrzepy i to w dużej ilości no i z tym tamponem też własnie tak miałam . ;) a wiec mam nadzieje ze to zapalenie. Martwiłam sie po juz dzień po stosunku miałam te bóle. Pewnie miałam infekcje która przerodziła sie w zapalenie. Też tak uważasz ? :) jeszcze raz wieelkie dzieki ;*

Gość iwonka13
osa/kosa - czyli nie tak jak ja :) miałam własnie te skrzepy.. i dosyć obfite plamienia

Gość iwonka13
ja też szukam butów - > tylko zastanawia mnie to ze wczesniej nie przyglądałam sie mojej miesiączce i nie zauwazyłam skrzepów . Powinnam sie tym martwić ? czy to normalka i moge być pewna ze to nie ciaza tylko jakieś zapalenie ? :(

Gość aleksandra arbuzek
Moja droga objawy ciązy nie występują dzień po stosunku !! Samo zapłodnienie trwa do kilku dni i dopiero od tego czasu dostajesz bardzo powoli róznych objawów. Dlaczego nie wiesz takich podstawowych rzeczy a uprawiasz seks. A skoro był okres ze skrzepami to jak może być ciąża no ja sie pytam jak !

Gość iwonka13
no ja to wszystko wiedziałam . Wiem że ok 2 tyg po stosunku do zapłodnienia dochodzi , dlatego napisałam ze to mogła byc infekcja. Tylko wiesz jak to jest . Stresuje sie .. chciałam pogadać z jakąs mądrą osobą i zapytac o te spr .

Gość od początku ciąży
do zapłodnienia nie dochodzi po 2 tyg. co ty piszesz? Po 6-10 dniach od owulacji dochodzi do zagnieżdżenia. Zapłodnienie jest wcześniej. W czasie owulacji.

Gość iwonka13
oj nie łapcie mnie za słowka :) ale dzieki za poprawe. dla mnie najwazniejsze jest to czy ciąze moge wykluczyć. nie znam sie na tych spr bo nie byłam jeszcze w ciazy dlatego pytam was. (;

Skrzepy nie muszą występować systematycznie. W jednym okresie sie je ma a potem mogę już się w ogóle nie pojawić. Jeśli niepokoją skrzepy to powinnaś pójśc do ginekologa on ci powie z czego się wzieły. Może to być np. jakiś torbiel lub polip.

Gość iwonka13
rozumiem . W takim razie bede brać te leki i kupie żurawine . Jesli nie pomoże pójde do lekarza. Czyli ciąze moge na 100 % wykluczyć ? (;

Gość od początku ciąży
całkowite wykluczenie może byc po zrobieniu beta hcg.

Gość panna z mokra głową 33
Jezu ile ty masz lat :O miała skrzepy i obfita miesiączke i boi się że jest w ciąży, boże boże ide się napić