Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossssssssssss

jestem singielka i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość ktossssssssssss

wole byc sungielka niz byc w zwiazku w ktorym nie ma milosci gdy facet mowi mi po roku bycia razem ze mnie lubi ale nie kocha ktory mowi mi ze niby chcial mi wyznac uczucia ale cos mu uniemozliwialo owa wylewność nie chce sie zastanwaic czy kocha lubi czy nie jestemwolna od tych misli juz tydzien i dobrze mi z tym to on zakonczyl zwiazek bo sadzil ze ja bede na kolanach blagac zebysmy byli razem ALE NIE!!!!!!!! TAK NIE BEDZIE przywyczail sie ze mi zalezy ze ja zabiegam ze zawsze jakos to badzie i gyd bede potrzebna przymili sie i bedzie ok skonczylo sie stranie w banie jestem atrakcyjna mlada kobieta uloze sobie zycie ale nie z nim

Gość brawooooooooooooooooooooooooo
git, to tak jak ja :):):):) faceci to kurwy

Gość virescens
Jakby to była prawda to nie byłoby tematu. Dla mnie tak i stan jest oczywisty i naturalny ale dla Was kobiet to sprzeczne z naturą w która jest wpisane że musicie mieć kogoś kogo będziecie wychowywać i zamęczać swoimi problemami. Czy to dziecko czy faceta czy kota lub psa - bez znaczenia.

Gość brawooooooooooooooooooooooooo
do lozka na raz i kopnac w dupe!:)

Gość ej ty.................
ja mam jasne włosy i jest mi z tym dobrze a dowodem na to jest to, że nie zakładam o tym tematu, bo to nic nie wnosi i już. byłoby dobrze = nie byłoby tematu.