Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakpoProstu

przywódczyn klasy licealnej

Polecane posty

Gość TakpoProstu

Mam dośc dziewczyny która uważa sie za przywódczynie klasy co zrobić? jest taka jedna dziewczyna w klasie jest dziwna..uważa sie za wielką , jest wulgarna,bierze narkotyki , bije sie ,i uważa sie za wielką przywódczynię... jest niegrzeczna cała czas nadaje na lekcji mam jej dość mnie chyba jako jedyną nei lubi z klasy, tylko niewiemczego! nigdy jej nic nie zrobiłam nie obgaduje ... moze to dlatego ze na początku roku z nią paliłam przyznam dopiero zaczynałam sie uczyć palić(nie pale jak coś tobyło dla towarzystwa) to potem usłyszałam ze ona powiedziała że ja nie umiem palić bo sie nei zaciągałam... tylko ciekawe czy to jest powód by mnie nie lubieć? i ogólnie ona jest dla mnie nie miła , jak próbuje sie z nią normalnie pogadać to sie nie da i niedługo jest wycieczka klasowa a ja nie chce z nia jechać ale musze bo pewniecały czas będzie mi coś dogadywaći sie ze mnie wyśmiewać. jak coś to ona pyskuje do nauczycieli zabiera po szkole nie całą klase na piwo itd i mówią że niejest taka inteligentna ale klasa cał czas stara sie jej przypodobać,mam nadzieje że ona sie przepisze bo costam wspominała ale jakoś nie widać ze sie przepisuje,mam nadzieje że na nast rok szkolny to zrobi. nastawia klase przeciwko mnie sorry że takie długie .. co myslicie? mam dosć a to dopiero pierwsza klasa LO