Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFSDArtyk

Podoba wam się taki kombinezon??

Polecane posty

Gość od początku ciąży
cena zarąbista.

Gość cena mi sie nie podoba
cena za wysoka jak na ubranie na jeden sezon. za 300zl to moge kurtke kupic sobie, bo bedzie tez dobra za rok i zdaze ja znosic.

no ten już ma cene ok tyle że ja bym kombinezony przez neta nie kupiła wolę dotknąć i sama ocenić czy ciepły :)

ja bym juz 2 raz nie kupila tchibo. Nie podoba mi się. Wyglądał ok a na prawdę hmm no moze to moja opinia ale jak dla mnie jest mega cienki i nie wygląda na dziecku fajnie. A za te pieniądze albo niewiele większe mogę kupic prawdziwy sportowy kombinezon- ciepły i ładny. to raz, a dwa to rozmiar 80 to chyba maluszek? (lolka nosi 74 więc to pewnie jakoś 9 miesięcy do roczku?) to ja dla takiego szkraba kupowałabym jednoczęściowy kombinezon. Szczególnie jak jeszcze nie chodzi samo, albo stawia pierwsze kroczki dopiero.

Gość GFSDArtyk
córa ma 16 miesięcy i już od dawna samodzielnie chodzi.

Gość GFSDArtyk
a widzieliście może w sklepach jaiś fajny kombinezon??? Bo tydzień temu galerie i nie było co kupić:(

Ja widzialam w entliczku u nas po 96 zl. superowe byly albo turkusowe albo śliwkowe. takie dziewczęce, fajnie poozdabiane. Ale po 1 to bylo z miesiac temu, a po 2 to chyba entliczek jest tylko w Kraku. Ale byly boskie :) Niestety tylko do rozmiaru 104 :(

Gość hermenegilda12
mysle ze mozna kupic cos znacznie tanszego i takze bardzo ladnego ale jak ktos ma kase to czemu nie, wtedy sie nie patrzy na cene osobiscie bym nie kupila

Gość GFSDArtyk
niestety w pobliżu nie mam entliczka:(