Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasteczkowy

zamknięte głowy na przyjemności

Polecane posty

Gość Ciasteczkowy

Ehhh czemu nie można spotkać kobiety, która lubi odkrywać różne przyjemności. Nie boi się próbować nowych rzeczy i chętnie realizuje fantazje... Ostatnio spotkałem kobietę, która nie lubiła nawet wlizywania się między nogi (sic!) a to mój fetysz... Czy wy też macie problem ze znalezieniem parnera/ki, która jest otwarta na nowe doznania?

Gość Ciasteczkowy
no to zazdroszczę mu kobiety. powiedz gdzie takich szukać :)

ja lubie zabawy w łóżku i wogóle. ale u mojego chłopaka sex wygląda tak że pocałuje się ze mną potem mówi żebym sie rozebrała a potem jest puk puk i koniec hehe

Gość Ciasteczkowy
lola1989pp ja lubie zabawy w łóżku i wogóle. ale u mojego chłopaka sex wygląda tak że pocałuje się ze mną potem mówi żebym sie rozebrała a potem jest puk puk i koniec hehe na to jest prosty sposób. powiedzieć, że chcesz inaczej ;P

tak a raz jak sie z nim calowalam i zaczelam rozpinac mu guziki w koszuli to zapytal czemu go rozbieram. odechcialo mi sie i juz nic nie robilam heh

Gość Ciasteczkowy
wow... a myślałem, że tylko ja trafiam źle pod tym względem :D. Myślałem, że takich facetów nie ma :D. Co ja bym dał, żeby jednak dziewczyna nie bała się mówić na co ma ochotę i faktycznie ją miała ;)