Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalallalallala

Starszy mężczyzna...

Polecane posty

Gość ulalallalallala

Hej mam 17 lat i niedawno poznałam pewnego mężczynę 34lata. Pracuje on z moim szwagrem i właśnie jak raz poszłam do siostry i on coś tam im w kompie naprawiał to się poznaliśmy. Siostra poszła robić herbatkę a szwagier na chwilkę wyszedł z pokoju i zostaliśmy sami i on zaczął rozmowe. Wydał się bardzo miły i w ogóle. Za jakieś pół godziny dostałam telefon i musiałam natychmiast wyjśc od siostry. Ubrałam się pożegnałam i wyszłam. Wyszłam tylko za bramę i usłyszałam "poczekaj". Odwróciłam się i zobaczyłam Tomka bo tak ma na imie. Pytał się czy mnie podwięźć do centrum a ja się zgodziłam bo w sumie siostra daleko mieszka od centrum. W przyjżałam się dokładniej Tomkowi i coraz bardziej mi się podobał. Taki duży mały chłopiec. Gdy dojechaliśmy na miejsce zapytał czy jeszcze kiedys się spotkamy i dał mi swój nr. Tylko odjechał a ja napiałam mu sms. Za 3 dni znowu sie spotkaliśmy,poszliśmy na kawe i na kremówkę. DObrze mi się z nim gadało,dobrze czułam się w jego towarzystwie. Następnego dnia znów się spotkaliśmy tym razem zaprosił mnie do siebie, tym razem piliśmy wino. Bo dwóch kieliszkach troche mnie zakręciło i wtedy położył ręke na moim kolanie i przesunął powoli wyżej.Zaczęłam drżeć jego był tak miły i naswet niewiem kiedy rzuciłąm się na niego. Zaczęłam go dotykac po klacie i całować. tak wszystko się szybko działo że zaraz wracałam do domu. Teraz ciągle się spotykamy jest mi z nim tak dobrze ale najgorsze jest to że mam chłopaka z którym jestem 2 lata;/

Gość ulalallalallala
potem sie obudziłam i poszłam do szkoły

Gość fffffffffadfafa
Patologia 1 Facet jest dużo starszy od ciebie 2 Zdradzasz chłopaka 3 Dla tego jesteś jebnięta 4 Niedługo tutaj napiszesz jak cie wykorzystał i zostawił bo chciał sobie poruchać :P

Gość ulalallalallala
miło już mam podszywy... ale serio co ja mam zrobić nie chce z jednej strony zrywać z chłopakiem bo kocham go ale z drugiej strony chce być z Tomkiem (ale gdzie jak on ma tyle lat);/

Gość dziadek k
jeśli nie doszło między wami do seksu analnego, to wróć do chłopaka, powiedz mu o wszystkim a potem skocz:P

jeśli to prawda to musisz być dziecko mega idiotką przecież on z Tobą nie będzie chodzi mu tylko o seks... co za debil z tego gościa swoją drogą..

Gość bezsenna tudzież znużona
przekomiczna historia :classic_cool:

Gość fffffffffadfafa
Ladacznico jeśli kochasz swojego chłopaka to mu powiedz jak jest i niech on zadecyduje czy chce być z takim ścierwem, masz chłopaka a gzisz się z innym-takie to tylko do gazu!!!!!!

Gość ulalallalallala
jak mu powiem to już raczej nie będzie chciał być ze mną a tego nie chce ;/

Gość roman_rencista
to musi być miłość

Gość ulalallalallala
WIem że ze mną nie będzie:( W sumie to była chwila uniesienia i zrobiłam z nim to tylko raz teraz tylo się sotykamy żeby pogadać. ALbo przestanę się spotykać z Tomkiem a chłopakowi nic nie powiem;/ jejku nie wiem sama

Gość fffffffffadfafa
Ty egoistyczna świnio!!!!!! Dla ciebie liczysz się tylko ty i to co ty chcesz, daj mu chociaż zadecydować. To skoro wiesz że by cie kopną w dupe (i prawidłowo) to dla czego mu to robisz?? Mam nadzieje że on cie też zdradza!!!!!!!

Gość ulalallalallala
Przecież jak mu powież że go zdradziłam to go zajebiście zranie;/ on jest zakochany we mnie po uszy,zrobił by dla mnie wszystko, ile razy mi mówi że nie wie co by beze mnie zrobił.

Gość ulalallalallala
jak mu powiem*

Gość no własnie,mi sie przez to ode
chuj nas to obchdzi 🖐️

Gość fffffffffadfafa
No i właśnie o to chodzi żebyś mu powiedziała to zrozumie jaka ździra z ciebie i się otrząśnie-nie zasługujesz na niego!!!!!!!! Zostaw go on zasługuje na coś więcej niż na takie ... coś jak ty.

Gość ulalallalallala
jutro się z nim widze i pogadm z nim;/

Gość fffffffffadfafa
ty nie pogadaj tylko mu to powiedz!!!

Gość ulalallalallala
no powiem mu:)

Gość ulalallalallala
Hej rozmawiałam dzisaj z mim chłopakiem , on się wsciekł pytał jak mogłąm mu to zrobić skoro go kocham? Nie wyzwał mnie ani nic po prostu zadał mi to pytanie i odszedł;/teraz sama się nad tym zastanawiam :( jaka ja głupia byłam

Gość ulalallalallala
Jejkuu nie masz się czego czepiać?? rzuciłąm ten błąd poswtał w wyniku tego że za gługo prztrzymałam shift! a podwieźć zobacz sobie gdzie leży x i s na klawiaturze i zamiast s poprostu wcisnęłam x! i o co to wielkie halo!?

Gość Marmoooooooo
A miał sobie krzywdę zrobić z twojego powodu :P No to dobrze zrobiłaś ;) Teraz poszukaj sobie innego chłopaka i już nie popełniaj tych samych błędów ;)

Gość ulalallalallala
ej no sory bardzo najpierw się czepiasz o moja pisownie a teraz o wyobraźnie?? nie pojmuje . nie masz sie juz czego czepić , kurwa ludzie mają problemy atu nikt nie pomoże tylko albo wyzywa albo wytyka błędy.

Gość ulalallalallala
no mam nauczke a kontakt z tomkiem zerwałam dzisiaj pisał dzwonił ale nie było reakcji z mojej strony. za jakiś czas może zapomnie mój chłopak i wtedy spróbuje jeszcze raz

Gość ulalallalallala
RObcośtam pozdrawiam